Keystone logo
Swansea University

Swansea University

Swansea University

Introduktion

Swansea blev grundlagt i 1920 og er et levende forskningsledet universitet.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

6436-Aerial Lighthouse Mumbles [Hi res]

Swansea University er et forskningsledet universitet, der har gjort en forskel siden 1920. Vores forskellige og indbydende samfund trives med udforskning og opdagelse med en balance mellem fremragende undervisning og forskning sammen med en fremragende livskvalitet.

Vores forpligtelse til forskning med fordele i den virkelige verden har set os opnå vores ambition om at være et Top 30 Research University, hvor vi steg op til ligaen tabellen 2014-2021 Research Excellence Framework til 26. i England fra 52. i 2008.

Swansea University blev kåret til Årets Universitet i Whatuni Student Choice Awards 2019 for anden gang på fem år. Ud over at blive kronet til Årets Swansea University tog Swansea University den øverste plads i kategorien International og placerede top tre i kategorierne Postgraduate og Course og Lektorer. Whatuni Student Choice Awards er udelukkende stemt af studerende med mere end 41.000 anmeldelser og kommentarer indsendt fra mere end 160 britiske institutioner.

I den prestigefyldte Guardian University Guide 2021 er vi placeret som 24. i Storbritannien og har vundet årets Welsh University of the Year for anden gang på tre år, hvilket bekræfter vores position som Wales 'førende videregående uddannelsesinstitution.

Vi placerer vores studerende i hjertet af alt. Som et resultat opnåede vi en guldvurdering, den højest mulige rating, i den nationale undervisningsekspertise og studenteresultaterammen (TEF) og er rangeret som 6. i Storbritannien for studentertilfredshed i National Student Survey for 2020.

Vores fantastiske campus ved vandet gør os til et ønskeligt sted for studerende og personale fra hele verden, og vores multikulturelle samfund giver et globalt perspektiv, der gør det muligt for dem, der slutter sig til os, at udvikle færdigheder og viden, der sætter dem i en vellykket og berigende karriere.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

7232-030320_197 (1) copy edit

Internationale studerende

Swansea University er anerkendt som et verdens top 200 universitet for internationale studerende, og vi byder ansøgninger fra internationale studerende fra hele verden velkommen.

Vi opfordrer vores internationale studerende til at indgive ansøgninger via vores online applikationssystem. For mere information om at lave en kandidat- eller postgraduate-ansøgning til studiet ved Swansea University du besøge vores ansøgningssider.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Swansea

    Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK, SA2 8PP, Swansea

Spørgsmål