Keystone logo
Swansea University MSc i geografisk information og klimaændringer
Swansea University

MSc i geografisk information og klimaændringer

Swansea, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.850 / per year *

På campus

* UK / EU-studerende: £ 9.050 på fuld tid; £ 4.550 / år for 2-årig deltid; £ 3.000 / år for 3-årig deltid. Internationale studerende: £ 18.850 på fuld tid; £ 9.450 / år for 2-års deltid; £ 6.300 / år for 3-årig deltid

Introduktion

MSc'en i geografisk information og klimaforandringer giver tværfaglig uddannelse i det videnskabelige grundlag af GIS, satellitfjernemåling og jordsystemmodellering sammen med aspekter af klimaændringer.

Du vil koncentrere dig om de tekniske aspekter af GIS og jordobservation samt fortid, nutid og fremtid global og regional miljø- og klimaforandring.

Efter eksamen vil du have praktisk erfaring og teknisk viden inden for GIS og fjernmåling, understøttet af en bred viden om videnskabelige problemer, der ligger til grund for klimaændringer.

Din læring drager fordel af den kombinerede ekspertise inden for geografi og biovidenskab fra vores medarbejdere omkring geografisk information, miljø- og klimadynamik, hav- og økosystembiologi og bæredygtig udvikling.

Hvorfor geografiske oplysninger og klimaændringer i Swansea?

Geografi ved Swansea opnåede UK's top ti med hensyn til forskningseffekt [Research Excellence Framework 2014]

 • UK Top 20 inden for forskningskvalitet [Times & Sunday Times University Guide 2019]
 • Top 75 i verden [51-75 (ud af 200) i den nye Global Ranking of Academic Subjects (GRAS) 2017]
 • Verden rangeret i top 250 [QS World University Rankings 2017]
 • Earth Science verden rangerede 201-300 (ud af 300) i den nye Global Ranking of Academic Subjects (GRAS) 2017

Du bliver undervist af en række inspirerende eksperter inden for geografisk information og klimaændringer.

Disse inkluderer professor Adrian Luckman, der tjente global mediedækning for forskning i klimaændringer i sammenbruddet af ishylden Larsen C; Professor Peter North, der har samarbejdet med NASA om "greening-up" af Amazonas; og professor Siwan Davies, hvis arbejde fokuserer på at fastslå, hvorfor klimaændringerne pludselig har ændret sig i løbet af de sidste 100.000 år gennem undersøgelsen af vulkaniske askeforekomster fanget i isark.

Din geografiske information og klimaændringsoplevelse

I løbet af studiet får du en dyb viden om de aktuelle videnskabelige problemer, der ligger til grund for geografiske data, klimaændringer og miljødynamik.

Vores ekstraordinære computerfaciliteter understøtter dine studier fra start til slut. Disse inkluderer femten dual-processor arbejdsstationer til Earth Observation, en 20-node multiprocessor Beowulf-klynge og afdelingens IBM 'Blue Ice' supercomputer, der hovedsageligt bruges til klima- og glaciologisk modellering.

Efter eksamen, vil du have udviklet de praktiske problemløsnings- og kommunikationsevner, der er nødvendige for en vellykket karriere i den brede branche.

Geografisk information og beskæftigelsesmuligheder for klimaændringer

Kandidatuddannelsen i geografisk information og klimaændringer forbedrer dine muligheder for en givende karriere.

Du har beskæftigelsesmuligheder i forsyningsselskaber, amtsråd, miljøservicesektoren eller regulerende organer. En fremtidig karriere inden for akademia vil også være åben for dig.

Vores kandidater er kommet videre til en række stimulerende roller. Nedenfor er kun et par eksempler.

 • Miljøovervågningsansvarlig (naturressourcer Wales)
 • Geografisk databehandler (Western Power Distribution)
 • Specialist i lovbestillede ordrer (Jacobs)
 • Opfangningsforsker (walisisk vand)
 • Økolog (Natural England)
 • Vejledende multi-site (fase otte)
 • Data Analyst (PHS Group)
 • Account Manager Support (Handelsbanken)

Adgangskrav

Normalt en 2: 2 grad (med 55% gennemsnit) i et godkendt fag. Ansøgere forventes at have gode matematiske og computerværdigheder.

IELTS 6.5 (med mindst 6,0 i hver komponent) eller tilsvarende.

Karriere og beskæftigelsesegnethed

Karriere og beskæftigelsesevne Swansea Employability Academy (SEA) vil støtte dig på hvert trin i din karrierejse, der hjælper dig med at skabe en lys fremtid.

Vores karrierestøttetjenester omfatter:

 • Beskæftigelsesværksteder, arbejdsgiversamtaler, skræddersyede begivenheder og karrierer.
 • Individuel rådgivning og vejledning fra professionelt kvalificerede karriererådgivere.
 • Hjælp med at finde job, praktikpladser, arbejdspladser og frivilligt muligheder.
 • Adgang til informationsressourcer om en lang række karrierehåndteringsemner.
 • Finansiering til støtte for praktikophold og Studenterforeningen / Klub events.

Vi giver også hjælp og råd til Swansea University Alumni i op til to år efter du har afsluttet.

Kandidatuddannelsen i geografisk information og klimaændringer forbedrer dine muligheder for en givende karriere.

Du har beskæftigelsesmuligheder i forsyningsselskaber, amtsråd, miljøservicesektoren eller regulerende organer. En fremtidig karriere inden for akademia vil også være åben for dig. Vores kandidater er kommet videre til en række stimulerende roller. Nedenfor er kun et par eksempler.

 • Vejviser på flere steder (fase otte)
 • Dataanalytiker (PHS Group)
 • Support til kontoadministrator (Handelsbanken)
 • Geografisk databehandler (Western Power Distribution)
 • Opsamlingsvidenskab (walisisk vand)

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University blev kåret til Årets Universitet i Whatuni Student Choice Awards 2019 for anden gang på fem år. Ud over at blive kronet til Årets Swansea University tog Swansea University den øverste plads i kategorien International og placerede top tre i kategorierne Postgraduate og Course og Lektorer. Whatuni Student Choice Awards er udelukkende stemt af studerende med mere end 41.000 anmeldelser og kommentarer indsendt fra mere end 160 britiske institutioner.

I den prestigefyldte Guardian University Guide 2021 er vi placeret som 24. i Storbritannien og har vundet årets Welsh University of the Year for anden gang på tre år, hvilket bekræfter vores position som Wales 'førende videregående uddannelsesinstitution.

Vi placerer vores studerende i hjertet af alt. Som et resultat opnåede vi en guldvurdering, den højest mulige rating, i den nationale undervisningsekspertise og studenteresultaterammen (TEF) og er rangeret som 6. i Storbritannien for studentertilfredshed i National Student Survey for 2020.

Vores fantastiske campus ved vandet gør os til et ønskeligt sted for studerende og personale fra hele verden, og vores multikulturelle samfund giver et globalt perspektiv, der gør det muligt for dem, der slutter sig til os, at udvikle færdigheder og viden, der sætter dem i en vellykket og berigende karriere.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål