Keystone logo
Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology

Introduktion

På bare over hundrede år har Swinburne University of Technology vokset fra en lokal leverandør af tekniske uddannelser i en australsk leder i en videregående uddannelse. Vi tilbyder et fuldt sortiment af postgraduate kvalifikationer, fra graduate certifikater til ph.d.. Blandt vores 27.000 fuldtidsstuderende er en livlig fællesskab af omkring 6.000 internationale studerende. Hvorfor Swinburne? Swinburne er en udfordrer. Vi beder vores studerende og vores medarbejdere til at "sætte spørgsmålstegn ved alt", og det er denne ånd undersøgelsesudvalg - kombineret med et stærkt fokus på den praktiske side af uddannelse - som stimulerer kreativiteten og opfordrer tankefrihed. Ved klapper initiativ, fremme fantasi og nægter at følge mængden, vi skaber en virkelig unik og lærerig oplevelse. Hvor kommer de bedste lærere underviser? Mange underviser på Swinburne. Vores succes er baseret på mere end gode faciliteter og fremragende programmer. Vi er anerkendt for kvaliteten af ​​vores lærere, akademikere, der kan slå gode studerende i store elever. Swinburne er:

Den bedste universitet i Melbourne for Undervisningsudvikling kvalitet og en af ​​de tre øverste for Graduate Tilfredshed (Godt Universiteter Guide 2007, 2008, 2009, 2010). En af kun ni universiteter i Australien, som er blevet konsekvent belønnet for "undervisning excellence 'ved forbundsregeringens læring og undervisning ydeevne Fonden i løbet af de seneste fire år. Rangeret i verdens top 500 universiteter fra Times Higher Education.

Hvem er så engageret til forskning, som du er? Vi tror store hjerner er bedre i stand til at trives i et miljø, dedikeret til at skubbe grænserne - for at udforske ikke kun "hvad er", men "hvad der kunne være". Swinburne er:

Begå $ 250.000.000 over fire år til at levere state-of-the-art faciliteter og ressourcer til undervisning og forskning. En af kun tre universiteter i Melbourne tildelt en fire-stjernet rating for Forskning Intensivity (Gode Universiteter Guide 2008). En af kun 10 australske universiteter, hvis forskning er citeret over gennemsnittet verden - denne "Top Ten" omfatter gruppen af ​​otte, plus Swinburne. (Thomson ISI 2006)

Det perfekte sted at studere? Af vores fem australske campusser, vil de fleste internationale studerende studere på Hawthorn, Lilydale eller Prahran. Swinburne vigtigste campus, på Hawthorn, er kun 8 km (5 miles) fra centrum af byen, i gåafstand af caféer, shopping butikker, restauranter, supermarkeder og offentlig transport. Hjem til den prestigefyldte Fakultet Design og National Institute of Circus Arts, det Prahran campus er et kreativt, livligt læringsmiljø beliggende inden for en af ​​Melbournes mest livlige forstæder. Den rolige omgivelser og venlig, støttende atmosfære i vores Lilydale campus vil give dig mulighed for at nyde en lærerig oplevelse, der er både afslappet og berigende. Vi har også ydre forstæder campusser på Croydon og Wantirna og en international campus i Sarawak, Malaysia. Er der mere til Melbourne end undersøgelse? Du får mere ud af Melbourne end en stor uddannelse. Melbourne er en af ​​verdens bedste byer at leve. Det anses Australiens kulturelle, kulinariske og sportslige kapital. Hjem til 3,8 millioner mennesker, hovedstaden i Victoria prale af et mildt klima, overkommelige leveomkostninger og et omfattende offentlige transportnet. Der er et væld af grønne områder - parker og offentlige rum - samt et rigt udvalg af natlige sociale muligheder.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Melbourne

    Swinburne University of Technology PO Box 218

    Spørgsmål