Keystone logo
Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Introduktion

SWISS UMEF blev grundlagt i Genève den 26. april 1984 af professor Marc-François Maret, tidligere kendt som Institut Supérieur de Gestion et Communication (ISGC), med det formål at udvikle ledere med avancerede ledelseskompetencer i et komplekst arbejdsmiljø.

SWISS UMEF blev grundlagt i overensstemmelse med schweizisk lov som en højere privat uddannelsesinstitution i Genève og er institutionelt akkrediteret af det schweiziske akkrediteringsråd i overensstemmelse med loven om videregående uddannelse (HEdA).

SWISS UMEF er stolt af at have været den første private, føderalt akkrediterede institution som et universitet for faglige institut i kantonen Genève.

SWISS UMEF koncentrerer sit udbud inden for ledelse og internationale relationer, herunder bachelor-, master- og videreuddannelse. SWISS UMEF har indtil videre budt velkommen til over to tusinde studerende af forskellige nationaliteter, som har haft det privilegium at lære af højt kvalificerede lærere, der besidder avanceret teori og forretningsverdenen inden for deres respektive områder.

SWISS UMEF er kompatibel med det europæiske meritoverførselssystem (ECTS) fra Bologna og det europæiske rum for videregående uddannelse og har en programakkreditering: International Accreditation Council on Business Education (IACBE), og er certificeret af EduQua. Blandt disse er IACBE anerkendt af Council for Higher Education Accreditation (CHEA), den største akkrediteringsorganisation i USA, der specialiserer sig i kvalitet i videregående uddannelser. UMEF er i den sidste fase af ansøgningen om akkreditering af Accreditation Council for Business School Programs (ACBSP).

SWISS UMEF ligger i den historiske kontinuitet af Europas fremragende universitetsbaggrund med sit campus beliggende i et slot fra det 15. århundrede i Genève og tilbyder på sine to hektar et yderst behageligt og smukt miljø, der giver de studerende mulighed for at studere i ideelle omgivelser.

SWISS UMEF har en række partnerskaber med offentlige og private universiteter, med hvilke det organiserer akademiske udvekslinger som f.eks. forskning, seminarer og udveksling af professorer og studerende.

Vores vision:

SWISS UMEFs vision er at fastholde sin position som det første valg af ekspertise inden for sit område.

Mission:

For at opfylde denne mission sigter vi mod at gøre følgende:

  • At tilbyde videregående uddannelse i et miljø, der fokuserer på alle dimensioner af anvendt læring - viden, forståelse, færdigheder, adfærd, værdier og holdninger.
  • Skabe og formidle viden om vigtige emner gennem offentliggjort forskning, innovative læringsoplevelser og engagement med de vælgere, som vi betjener.
  • tjene samfundet gennem en uafhængig udveksling af idéer og praksis.

Placeringer

  • Geneva

    185-187 Route d’Aïre, 1219, Geneva

Spørgsmål