Keystone logo
Syracuse University - College of Arts and Sciences

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Introduktion

Syracuse University er et privat forskningsuniversitet af ekstraordinære akademikere, særprægede tilbud og en ubestridelig ånd.

Med et smukt campus i hjertet af New York State , et globalt fodspor og næsten 150 års historie , er vores universitet lavet til dem, der ønsker en quintessential collegeoplevelse. Stolt selektiv, vi tager en chance for folk der drømmer stort. Det er her du kommer til at juble, for at vokse, for at blive den person, du vil være.

Mission statement

Som det liberale kunsthøjskole i centrum af en større forskningsinstitution står College of Arts and Sciences som det intellektuelle hjerte og sjæl ved Syracuse University, der giver en meget personlig akademisk oplevelse. Kollegiet forbereder hver studerende på succes som verdensborger gennem disciplinær og tværfaglig undervisning og læring, forskning, stipendium og service på campus og rundt om i verden.

Vision

Internationalt anerkendte fakultet og fremragende medarbejdere arbejder for at engagere eleverne i en forskningsdrevet, dynamisk og innovativ liberale kunstoplevelse for at sikre akademisk præstation og livslang succes.

Kerneværdier

 • Enhed: Kunst og videnskab er Syracuse's grundskole, den intellektuelle og akademiske hub; Det er den eneste oplevelse, som alle undergraduate på universitetet deler.
 • Personalisering: Collegeet tror på værdien af ​​en personlig, liberal kunstuddannelse - en der understreger viden på tværs af et bredt spektrum, den kritiske analyse af information og evnen til at kommunikere klart og effektivt.
 • Beredskab: College of Arts and Sciences ved Syracuse University giver sine studerende et fundament af færdigheder og viden, der kan anvendes på mange akademiske sysler og karriereveje. Arbejdsgivere og ph.d.-skoler værdsætter ens evne til at løse problemer, tilpasse sig forandringer, samarbejde med andre og arbejde på tværs af discipliner - alle grundlæggende principper inden for liberal kunst, der forbereder de studerende ikke kun på jobplacering, men også på succes og liv.
 • Mulighed: Kollegiet tilbyder gennem sine tre afdelinger inden for videnskab og matematik, humaniora og samfundsvidenskab mere end 50 hovedfag, 40 mindreårige og 30 kandidat- og ph.d.-programmer. Kollegiet tilbyder også udvalgte studier, uafhængig undersøgelse, en række dobbelt- og kombinerede gradsprogrammer og integrerede læringsmajorer samt tværfaglige gradindstillinger med universitetets professionelle skoler og colleges på både bachelor- og kandidatniveau.
 • Tværfaglighed: Vi er hjemme for mere end en tredjedel af alle universitetsuddannede og fakultet, hvoraf nogle nyder fordelene ved tilknytning til Maxwell School of Citizenship and Public Affairs, SI Newhouse School for Public Communications og andre enheder på campus.
 • Efterforskning: Vores klasseværelser har ingen vægge; fakultet og studerende gennemfører forskning over hele verden. Ved at forbinde akademiske og intellektuelle forfølgelser med personlige interesser, giver vi eleverne bredt anvendelige færdighedssæt designet til langsigtet succes.
 • Unionsborgerskab: Collegeet forbereder eleverne til at påtage sig deres lederskab roller i samfundet ved at opmuntre eleverne til at omfavne mangfoldighed og rigdom af folkeslag, kulturer og naturlige processer i verden.
 • Excellence: Strenge studiekurser på tværs af vores tre akademiske afdelinger giver studerende kritiske færdigheder, der hjælper dem med at starte succesrige karrierer inden for en lang række områder. Mange studerende udvider deres oplevelse med en eller flere muligheder med dobbelt grad eller tværfag. Vores højkaliberprogrammer guider eleverne til at tænke kritisk, kommunikere effektivt og løse problemer kreativt på tværs af disciplinerne og understreger vores personlige og integrerede tilgang til læring. Studerende inden for kunst og videnskab er lige så kloge og fantasifulde, som de er smarte og opfindsomme.
 • Mentorisering: Mentoreret af nationalt og internationalt anerkendte forskere, forfattere og videnskabsmænd, er studerende nedsat i et stramt miljø af akademisk forskning, stipendium og kreativitet, hvor de udvikler de værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for at påvirke forandring og skabe ny viden og ideer i deres valgte felter.
 • Nysgerrighed: I kollegiet lægges der stor vægt på stipendier og samarbejdsinitiativer på tværs af campus, som alle er forstærket af vores underskrift Liberal Arts Core. Vidne til vores store, fremtrædende fakultet; Forskellige og talentfulde elevers krop; utallige strategiske partnerskaber, på og uden for campus; og mange tværfaglige ventures (f.eks. The Renée Crown University Honours Program, The Syracuse University Humanities Center, Mellon-sponsoreret Central New York Humanities Corridor og Det Forensic and National Security Sciences Institute).
 • Innovation: Nye områder inden for tværfaglig ekspertise centreret inden for kollegiet omfatter nanovidenskab og nanoteknologi, biomedicin, neurovidenskab, humaniora i den digitale tidsalder og klimaændringer og bæredygtighed.

College of Arts and Sciences

Det intellektuelle hjerte og sjæl i Syracuse Universitet, College of Arts and Sciences giver en meget personlig liberale kunstoplevelse, der forbereder eleverne til en levetid for succes.

CAS-rådgivning

Vi byder velkommen, støtter og udfordrer alle elever i College of Arts and Sciences til at realisere deres fulde intellektuelle og personlige potentiale. Selvom alle studerende er i stand til at være aktive agenter for deres egen udvikling, er vi her for at hjælpe eleverne med at definere og skabe deres akademiske aktiviteter og ekstracurricular aktiviteter for at maksimere deres bacheloroplevelse og bane vejen for langsigtet karriere succes.

Placeringer

 • Syracuse

  Syracuse University 900 South Crouse Ave., NY 13244, Syracuse

 • Syracuse

  200 Eggers Hall | Syracuse, NY 13244-1020, , Syracuse

  Spørgsmål