Keystone logo
Syracuse University - iSchool

Syracuse University - iSchool

Syracuse University - iSchool

Introduktion

Vores opgave som iSchoolers – at undersøge den rolle data, teknologi og information spiller i erhvervslivet og samfundet – har aldrig været mere kritisk, da vi sigter mod at skabe en mere retfærdig og lige verden.

Vi arbejder, lærer og lever i en digital informationstid.

Det driver vores økonomi, vores politik og vores uddannelsessystemer. Fremtiden vil blive formet af dem, der forstår og innoverer i dette miljø. Hvem går ind for de undertjente, design til slutbrugeren og løser det uløselige. De er mangfoldige, fantasifulde og drevne til at foretage ændringer. De er iSchoolers.

Hvem du vil møde.

Vi er et tæt sammentømret fællesskab, hvilket betyder, at du bliver venner og kollegaer med medstuderende, fakultetet og personalet.

Du vil udvikle forbindelser her, der vil vare hele livet. Og du bliver en del af den bredere Syracuse University Orange-familie.

Hvad du vil udforske.

Fra cybersikkerhed til bæredygtighed, misinformation til cloud computing, vores fakultet og studerende forfølger førende forskning på tværs af brancher.

 • 12 forskningscentre og laboratorier
 • 47 fakultets- og studerendes publikationer i 2021
 • 1,4 mio. USD tilskud tildelt i 2021

Hvor skal du hen.

Din iSchool-uddannelse åbner døre over hele kloden. Fra Fortune 500-virksomheder til nystartede virksomheder forfølger vores kandidater spændende karrierer, der tilbyder enorme vækstmuligheder.

 • 73.000 Gennemsnitlig startløn for sidste års bachelorklasse
 • 95 % beskæftigelsesgrad inden for 6 måneder efter endt uddannelse
 • #1 Karrierer inden for vores felt er rangeret som de mest efterspurgte og lukrative

Vision & Værdier

School of Information Studies (iSchool), etableret i 1896 og omdøbt til Original Information School i 1974, har en lang tradition for at lede innovation og forandring. Vores idealer og værdier er grundlaget for vores succes.

ISchool er en globalt anerkendt leder for at fremme viden og udvikle kreative, tankevækkende og teknisk dygtige ledere på informationsområdet.

Vores mission.

Missionen for iSchool er at udvide menneskelige evner ved at forbinde mennesker, information og teknologi. Fakultetet og personalet på iSchool er forpligtet til at forberede eleverne til at være ledere på informationsområdet, fremme viden og bruge information til at løse problemer, som enkeltpersoner og organisationer står over for. Sammen påvirker fakultetet, personalet og studerende på iSchool forskningen og informationsprofessionen gennem vores stipendium, strenge uddannelsesmuligheder og forpligtelse til service, der fremmer videnskaben, forbedrer professionel praksis og bidrager både til de samfund, vi lever i og mere bredt til samfundet.

iSchool of One.

Vi er en samlet skole. Fakultetet, personalet og studerende arbejder sammen, ikke som individer eller grupper, der repræsenterer et specifikt område, som de arbejder i eller tilslutter sig. Vi udfordrer os selv til at drage fordel af paradokset ved et enkelt informationsfelt, der kommer til udtryk i mange faglige udtryk.

Vores værdier.

Kulturen, læseplanen og beslutningstagningen på iSchool er styret af vores fælles værdier.

Excellence

 • Vi er en studerende-centreret institution forpligtet til læring og intellektuel mangfoldighed. Som et fællesskab af forskere og praktikere, forfølger vi forskning og undervisning ekspertise gennem udvikling, integration og anvendelse af viden.

Opdagelse og innovation

 • Vi værdsætter opdagelse og innovation for at fremme informationsfelterne. Vi identificerer nye muligheder, reagerer kreativt på nye problemer og leder vores felter gennem partnerskaber og læringsfællesskaber.

Integritet

 • Som informationsprofessionelle værner vi om intellektuel ærlighed og ansvarlighed. Vi overvejer omhyggeligt konsekvenserne af vores handlinger og tager retfærdighed og retfærdighed i betragtning. Vi bidrager til og fremmer de højeste standarder for etisk brug af information og teknologi.

Mangfoldighed og inddragelse

 • Vi stræber efter mangfoldighed i vores samfund og hylder forskelle. Vi omfavner en mangfoldighed af stemmer til at løse sociale og tekniske udfordringer gennem tværfaglige analyser og løsninger.

Globalt medborgerskab og engagement

 • Vi gør det muligt for vores iSchool-fællesskab at deltage aktivt som globale borgere, der arbejder for at fremme det fælles bedste. Vi har et ansvar for at informere og forbedre samfundet og at påvirke politik gennem pædagogik, forskning og fortalervirksomhed.

Campus funktioner

Campus Life

Vi kan godt lide at sige, at iSchool er som en familie. Sammentømret og dybt passioneret forbinder vi og udforsker interesser, der rækker langt uden for klasseværelset. Livet her er travlt med akademiske og fritidsaktiviteter. Du vil finde så meget at lave, du vil sidde ved eksamen og spekulere på, hvor tiden blev af.

Et levende, kreativt og tæt knyttet fællesskab.

Ja, du vil studere. Men du vil også komme i kontakt med andre elever uden for undervisningen. Samarbejde med fakultetet om forskning. Kom sammen til studiegrupper. Arbejd på et nyt projekt i et af vores state-of-the-art laboratorier. Diskuter de seneste trends inden for kaffe i cafeen.

Rige livserfaringer.

Din tid på campus vil ikke kun være fyldt med akademikere. Der er masser af andre sysler. Besøg vores kunstgallerier, spis i vores spisesale, se et spil på Dome, og udforsk vores biblioteker. Meld dig ind i en klub eller to. Dyrk en sport. Gå til et teaterstykke eller en koncert. Og med over 300 klubber og organisationer på tværs af campus, vil du finde andre, der deler dine passioner.

I hjertet af New York.

Syracuse er mere end blot vores campus. Området byder på den perfekte blanding af byliv og en forstadsstemning. Leder du efter kultur? Vi har adgang til teater-, musik- og kunstmuligheder i verdensklasse. Sport? Go Orange. Behøver vi sige mere? Og beliggenhed. Du kan stå på ski, sejle, cykle, løbe, ro, vandre og mere, alt sammen inden for 30 minutter fra campus. Gå på græskarplukning om morgenen, og nyd derefter en aften i byen om aftenen.

Campus højdepunkter

Med sin blanding af traditionel og moderne arkitektur, vidtstrakte greens og historiske skulpturer er Syracuses campus mere end blot et sted at bo. Det er baggrunden for de historier, du vil fortælle igen og igen. Det er her, du vil tage livslange venner og livsændrende beslutninger.

På Syracuse University giver fire årstider en evigt skiftende scene for festivaler, udstillinger og installationer året rundt, og atletiske begivenheder, der forener de studerende i en ustoppelig bølge af orange. Vores campus er stor nok til at miste dig selv i dine interesser, men lille nok til at du snart vil føle dig hjemme.

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Syracuse

   Hinds Hall,343, 13210, Syracuse

  Spørgsmål