Keystone logo
Tallinn University

Tallinn University

Tallinn University

Introduktion

Tallinn University er et moderne og dynamisk forskningsuniversitet i Estland med en ledende rolle i at fremme en intelligent livsstil gennem uddannelse, forskning og et unikt samarbejde på tværs af discipliner. Vi ser en intelligent livsstil som at tage forskningsbaserede beslutninger for at forbedre samfundet generelt og borgernes velbefindende.

Tallinn University er partner i 14 EU-regionale programprojekter og koordinerer et af dem, med titlen Learning Layers. Vi deltager også i EU Horizon 2020-rammeprogrammet både som partner og som koordinator. Universitetet har aftaler med 43 partneruniversiteter i 21 lande og mere end 490 Erasmus+ partnerskabsaftaler; vi er medlem af fire internationale netværk af videregående uddannelsesinstitutioner, og vores forskere og undervisere bidrager aktivt til aktiviteterne i deres faglige netværk.

Som fremmer af intelligent livsstil værdsætter Tallinn University medlemmernes fritid: Universitetet har en litterær pris til sine ansatte, undervisere og alumner, dets symfoniorkester er blevet kåret som Årets Estiske Orkester, og vi har flere internationalt anerkendte kor og kunstgrupper og adskillige sportshold på estisk mesterskabsniveau.

183602_unnamed1.jpg

Campus funktioner

  Placeringer

  • Tallinn

   Narva maantee,25, 10120, Tallinn

   • Helsinki

    Itämerenkatu 14, Meeting Park OASIS - Ruoholahti, , Helsinki

    Spørgsmål