Keystone logo
Tallinn University

Tallinn University

Tallinn University

Introduktion

Tallinn University er et moderne og dynamisk forskningsuniversitet i Estland med en ledende rolle i at fremme en intelligent livsstil gennem uddannelse, forskning og et unikt samarbejde på tværs af discipliner. Vi ser en intelligent livsstil som at tage forskningsbaserede beslutninger for at forbedre samfundet generelt og borgernes velbefindende.

Tallinn University er partner i 14 EU-regionale programprojekter og koordinerer et af dem, med titlen Learning Layers. Vi deltager også i EU Horizon 2020-rammeprogrammet både som partner og som koordinator. Universitetet har aftaler med 43 partneruniversiteter i 21 lande og mere end 490 Erasmus+ partnerskabsaftaler; vi er medlem af fire internationale netværk af videregående uddannelsesinstitutioner, og vores forskere og undervisere bidrager aktivt til aktiviteterne i deres faglige netværk.

Som fremmer af intelligent livsstil værdsætter Tallinn University medlemmernes fritid: Universitetet har en litterær pris til sine ansatte, undervisere og alumner, dets symfoniorkester er blevet kåret som Årets Estiske Orkester, og vi har flere internationalt anerkendte kor og kunstgrupper og adskillige sportshold på estisk mesterskabsniveau.

183602_unnamed1.jpg

Statistik

 • Top 5% bedste universiteter i verden!
 • 7000 elever - Ikke for stor, ikke for lille, lige tilpas!
 • 38 engelsk-baserede uddannelser i verdensklasse.

  Campus funktioner

  Vi er beliggende i centrum af Tallinn, ved siden af Kadriorg Park og Tallinn-bugten. En stribe jord ved siden af Narva Road indeholder de fleste af vores uddannelsesmæssige, forskningsmæssige og kreative aktiviteter. Kun få studieområder er placeret uden for hovedcampus.

  De latinske navne på Tallinn University bygninger symboliserer deres værdier.

   Placeringer

   • Tallinn

    Narva maantee,25, 10120, Tallinn

    Spørgsmål