Keystone logo
Tampere University

Tampere University

Tampere University

Introduktion

Menneskeligt potentiale ubegrænset.

Tampere University er det næststørste forskningsuniversitet i Finland. Vi tilbyder et bredt udvalg af programmer på engelsk på alle akademiske niveauer.

Tampere University blev dannet i begyndelsen af 2019, da to tidligere separate universiteter, Tampere University of Technology og University of Tampere, fusionerede til ét. Tampere Universitet blev første gang etableret i 1925 og Tampere University of Technology i 1965. Tampere University har således mange årtiers erfaring med at uddanne universitetsstuderende.

Bacheloruddannelser på engelsk

Tampere University tilbyder et udvalg af bacheloruddannelser, der udelukkende undervises på engelsk. Som bachelorstuderende får du en uddannelse i verdensklasse i et unikt læringsmiljø. Tampere University er en perfekt institution til at starte din universitetsuddannelse.

Over 30 kandidatuddannelser på engelsk

Tampere University tilbyder forskellige inspirerende masteruddannelser på engelsk. Masterstudier ved Tampere University giver dig uddannelse af høj kvalitet og giver dig fremragende muligheder for at danne et globalt netværk af både professionelle og akademiske kolleger, uvurderlig for din fremtidige karriere.

Doktorandprogrammer

Vores ph.d.-uddannelse er baseret på den nyeste forskningsviden og tæt samarbejde med samfund, industri og arbejdsliv. Ph.d.-skolen og ph.d.-uddannelserne tilbyder lærings- og forskningsmuligheder af høj kvalitet.

Forskning ved universitetet

Forskning ved Tampere University fokuserer især på emner relateret til teknologi, sundhed og samfund. Talrige forskningsgrupper og netværk opererer i vores samfund og udfører tværfaglige og forskelligartede undersøgelser på tværs af organisatoriske grænser.

Den forskning, der udføres på vores centre of excellence (CoE), spænder fra spilkulturstudier til tumorgenetik.

Vores missioner inden for forskning, udvikling og innovation er at opretholde et retfærdigt og deltagende samfund, at fremme sundhed og velvære for alle dele af befolkningen, at opbygge effektive og sikre miljøer og at sikre, at det sociale ansvar respekteres også i uro forårsaget af digitalisering og transformation af arbejdet.

Placeringer

  • Tampere

    Tampere, Finland

Spørgsmål