Keystone logo
Tampere University Bacheloruddannelse i samfundsvidenskab, Bæredygtig byudvikling
Tampere University

Bacheloruddannelse i samfundsvidenskab, Bæredygtig byudvikling

Tampere, Finland

5 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2025

EUR 10.000 / per year *

På campus

* pr. studieår for ikke-EU/EØS-studerende

Introduktion

Mod socialt retfærdige bymiljøer

Byer er inspirerende arenaer for forretning, kultur og hverdag. De står imidlertid over for komplekse udfordringer i forbindelse med miljøet og enkeltpersoners trivsel. Bacheloruddannelsen i bæredygtig byudvikling - samfundsvidenskab er et tværfagligt program, der udvikler færdigheder, der er nødvendige for at løse disse udfordringer.

Urbanisering er en af de største tendenser i den globaliserede verden. Det anslås, at 2/3 af mennesker vil bo i byområder inden år 2050. Denne transformation skal mødes med bæredygtige løsninger, der ikke kun tager højde for klimaændringer, men også social retfærdighed blandt mange andre kriterier.

Bacheloruddannelsen i bæredygtig byudvikling giver dig en måde at udvikle tværfaglig ekspertise i forbindelse med byudvikling og bæredygtighed. Dette tværfaglige program består af tre studieretninger: administrative videnskaber, samfundsvidenskab og teknologi. Programmet omfatter grundlæggende og mellemliggende studier inden for hvert af felterne. Kendskab til disse felter hjælper dig med at forstå de komplekse fænomener relateret til bæredygtig byudvikling fra flere perspektiver. Udover de studier, der er fælles for alle studerende, omfatter programmet specialiseringsstudier, som udvikler det teoretiske grundlag for det valgte studieområde og til at skabe en professionel profil.

Ud over multidisciplinaritet er et unikt aspekt af dette program læringsstilen. Hvert år deltager eleverne i virkelige byudviklingsprojekter. Disse projekter udføres i samarbejde med virksomheder og offentlige organisationer såsom Tammerfors by. For eksempel anvender vi et virkeligt laboratorium, Hiedanranta, som er et fremtidigt bydistrikt og et testbed for innovative projekter relateret til smarte og bæredygtige boliger, energi, transport og forretning.

Studerende på dette tværfaglige program vælger deres eget studieområde (administrative videnskaber, samfundsvidenskab eller teknologi) allerede, når de ansøger om programmet. Selvom det meste af programmets indhold er fælles for alle studerende, er der variationer i ansøgningskriterierne, studieindholdet og navnet på den grad, der er givet efter afslutningen af programmet.

Alle studerende, der er optaget til dette bachelorprogram, får automatisk ret til at fortsætte deres studier til kandidatuddannelsen, hvis de ønsker det.

Information om studier

  • Type: Bachelor
  • Optjent grad: Bachelor i samfundsvidenskab
  • Planlagt varighed: 3 år
  • Omfang af studier: 180 ECTS
  • By: Tampere
  • Campus: City Center Campus
  • Undervisningsgebyr for ikke-EU/EØS-borgere: 10000 €

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål