Keystone logo
Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Introduktion

Tbilisi Open University ( TOU ) er en højt rangeret institution, der tilbyder bachelor-, master- og et-trins medicinske programmer gennem sine 4 skoler og flere gradskurser.

På Tbilisi Open University skaber vi muligheder for vores studerende til at få mest muligt ud af deres studieliv - ved at give de mennesker, steder og programmer, der understøtter deres vækst, velvære og succes både inden for og uden for klasseværelset.

Den nye moderne bygning og faciliteter (videnskabslaboratorier, fagspecifikke klasseværelser udstyret med den nyeste undervisningsteknologi, studerendes arbejdsområder, konferencelokaler og simuleringslaboratorier, bibliotek) understøtter universitetets vision om at være det førende universitet for kreativ og professionel praksis inspireret af innovation og undersøgelse.

Vores forskning hjælper med at løse sociale, økonomiske og forretningsmæssige udfordringer, som verden står overfor i dag og ind i fremtiden. Målet med forskningscentret ved Tbilisi Open University er at give vores studerende og fakultet forskningsledelse ved at opbygge og yde tilstrækkelig støtte til at forbedre forskningskapaciteten og udvikle forskernes netværk i den offentlige og private sektor lokalt, nationalt og internationalt.

På Tbilisi Open University er programmer designet i partnerskab med arbejdsgivere inden for jura, forretning, økonomi og sundhed. Den praksisbaserede læringsmodel giver de studerende mulighed for at få forretningserfaring fra den virkelige verden og giver en mulighed for at mestre de komponenter, der er opnået gennem klasseværelsesstudier og overføre dem til praksis.

I partnerskab med vores medlemsinstitutioner er vi i stand til at sende og modtage studerende og akademikere til og fra vores partneruniversiteter over hele verden for at være forbundet med akademiske programmer af høj kvalitet.

Placeringer

  • Tbilisi

    University Street, , Tbilisi

    Spørgsmål