Keystone logo
Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

Introduktion

Technische Universität Berlin (TU Berlin) er et internationalt anerkendt universitet beliggende i centrum af Tysklands hovedstad. Grundlagt i 1879, er det en af ​​landets største og mest prestigefyldte forskningsinstitutioner.

Universitets alumner og professorer

Universitetsalderen og professorlisten omfatter nationale akademiske valg, to nationale medalje for videnskabsvinduer og ti nobelprisvindere.

Formand for rumteknologi

MSE-uddannelsen tilbydes af formanden for rumteknologi, en af ​​de seks stole ved afdelingen for luftfart og astronautik på Technische Universität Berlin.

Etableret af professor Eugen Sänger i 1963, er det den første luftfarts afdeling i Tyskland. Siden da har den med succes udført forskning og uddanner systemingeniører til luftfartsindustrien, der primært fokuserer på design, praktisk realisering og drift af små satellitmissioner (TUBSAT og BEESAT familie) sammen med studerende.

Rumteknologistolen bygger og lancerer sine egne raketter (Aquarius Group og DECAN) og udfører eksperimenter på lydkvitter.

Siden 2007 har vi også kørt projekter om udvikling og test af planetariske rovers og den tilsvarende missionsteknologi teknologi.

Studerende fra Rumteknologistyrelsen arbejder i nøglepositioner inden for luftfartsindustrien ved Den Europæiske Rumorganisation (ESA), Det Tyske Luftrums Center (DLR), Arianespace, Airbus Defense og Space, OHB AG osv.

Placeringer

  • Berlin

    Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology Marchstraße 12-14, 10587, Berlin

    Spørgsmål