Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Temple University College of Engineering

Temple University College of Engineering

Temple University College of Engineering

Introduktion

Ingeniørmuligheder

Temple University's College of Engineering har givet studerende en kvalitet, overkommelig ingeniøruddannelse i over 50 år. Vores berømte fakultet er på forkant med forskning, publicerer i adskillige fagfællebedømte tidsskrifter og modtager tilskud fra prestigefyldte finansieringskilder som den amerikanske hær, National Science Foundation, National Institutes of Health og forskellige private finansieringskilder. Kollegiet ligger på Temple Universitys hovedcampus i Philadelphia, en by i spidsen for videnskab og teknologi. Temple University -studerende nyder godt af at være en del af en af de største, mest mangfoldige og omfattende offentlige forskningsinstitutioner i USA.

Vores fleksible kandidatuddannelser giver eleverne mulighed for at skræddersy deres uddannelse til deres akademiske og faglige interesser og tilbyder samarbejdsmuligheder med hver afdeling på College of Engineerering samt andre tempelskoler og colleges som College of Science and Technology, College of Public Health, Fox School of Business og Katz School of Medicine.

121071_COE-Building-27.jpg

121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Dean's Message

Det er med enorm stolthed, at jeg tjener som dekan ved College of Engineering i denne tid med fortsat vækst og mulighed for kollegiet og vores studerende.

Sammen med stigende rangordninger bygger kollegiet på vores ry for at tilbyde en god uddannelse gennem samarbejdende fakultetsundersøgelser, erfaringsmæssig læring, vores voksende alumninetværk og innovative Senior Design-projekter. Fra miniatyrteknologier til medicinsk udstyr til sprængning ud i ionosfæren eller passe på vores egen planet her hjemme, Temple-ingeniører er virkelig fremtidens arkitekter.

Bemærkelsesværdige ting foregår hver dag i og omkring vores bygning på Norris Street. Verden udenfor vil altid kræve flere ingeniører, og vi vil fortsat sikre, at vores ugler ikke kun kan træde ind i den verden, men føre den.

Jeg ser frem til at fortsætte med at tjene og styrke dette kollegium, når vi fortsætter på vores bane med store præstationer. Vi håber du vil være med.

Keya Sadeghipour

Dekan

Temple College of Engineering

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Philadelphia

    1947 N. 12TH STREET, , Philadelphia

Spørgsmål