
Master of Science in Food and Animal Sciences
Nashville, USA
VARIGHED
1 up to 2 Years
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Anmod om den tidligste startdato
STUDIEFORMAT
På campus
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Master of Science in Food and Animal Sciences-graden tilbydes med to muligheder, speciale eller ikke-speciale. Specialemuligheden kræver mindst seksogtyve (26) kredit timer naturligvis arbejde og et speciale på fire (4) kredit timer. Kandidaten til graden skal fuldføre atten (18) kredit timer af kernekurser: AGSC 5060, AGSC 5110, AGSC 5120, AGSC 5440, AGSC 5610, AGSC 5620 og tolv (12) kredit timer maksimalt valgfag. Ikke-specialemuligheden kræver mindst femogtredive (35) kredit timer selvfølgelig arbejde. Kandidaten til graden skal fuldføre sytten (17) kredit timer med kernekurser: AGSC 5060, AGSC 5110, AGSC 5350, AGSC 5440, AGSC 5610, AGSC 5620; og atten (18) kredit timer maksimalt valgfag. Disse kurser skal godkendes af rådgiveren og afdelingslederen.
Galleri
Indlæggelser
Læreplan
Curriculum/Program of Study for MS Degree in Food and Animal Sciences | |
Kernekurser : Specialemulighed 18 kredittimer eller ikke-afhandlingsmulighed 17 kredittimer | |
AGSC 5060 – Statistik for forskning | 3 Credits |
AGSC 5110 – Forskningsmetoder | 3 Credits |
AGSC 5120 – Specialeskrivning | 4 Credits |
Eller | |
AGSC 5350 – Uafhængig undersøgelse af nutidige spørgsmål og problemer (til mulighed for ikke-afhandling) | 3 Credits |
AGSC 5150 – Husdyrproduktion og -forvaltning | 3 Credits |
AGSC 5540 – Fødevarepolitikker og -regulering | 3 Credits |
AGSC 5610 og 5620 – Kandidatseminar i landbrugsvidenskab I, II | 1, 1 kredit |
Valgfrie kurser: 12 kredittimer minimum med speciale eller 18 kredittimer minimum for ikke-speciale | |
AGSC 5130 – Avanceret dyreernæring | 3 Credits |
AGSC 5140 – Contemporary Issues in Animal Science | 3 Credits |
AGSC 5160 – Dyrenes genetik og avl | 3 Credits |
AGSC 5170 – Avanceret fjerkræproduktion og -styring | 3 Credits |
AGSC 5280 – Avanceret fjerkræernæring og bioteknologi | 3 Credits |
AGSC 5340 – Celle- og vævskultur | 3 Credits |
AGSC 5470 – Immunokemi i bioteknologi | 3 Credits |
AGSC 5440 – Animal Reproductive Physiology | 3 Credits |
AGSC 5520 – Advanced Food Processing and Engineering | 3 Credits |
AGSC 5550 – Fødevaresikkerhed og sanitet | 3 Credits |
AGSC 5560 – Fødevareproduktudvikling og sensorisk videnskab | 3 Credits |
AGSC 5590 – Avancerede teknologier inden for detektion og fødevareanalyse | 3 Credits |
AGSC 6010 – Genstruktur og funktion | 3 Credits |
Specialeopsætning
Hver studerende skal bestå Research Methods (AGSC 5110) og Statistics for Research (AGSC 5060), skal have udpeget et afhandlingsrådgivningsudvalg og skal være avanceret til kandidatur før tilmelding til specialeskrivning (AGSC 5120).
Kandidaten skal aflevere et speciale om et emne godkendt af hovedvejlederen. Efter afslutning af specialet skal kandidaten tilfredsstillende bestå en mundtlig prøve afholdt af specialeprøveudvalget. Studerende, der vælger afhandlingsmuligheden, vil kræve 30 timers kursusarbejde, som vil omfatte fire (4) kredittimer af specialeforskning.
Ikke-afhandlingsmulighed
Denne mulighed er for studerende, der gerne vil fokusere på uddannelse inden for specialiserede områder for at imødekomme behovene hos arbejdsgivere inden for fødevare- og dyresundhedsrelaterede industrier, specialiserede områder som fødevareteknik, fødevaresikkerhed og kvalitet, produktudvikling og sensorvidenskab, landbrug. produktforarbejdning, marketingorganisationer, undervisning, landbrugsudvidelsestjenester og forskellige statslige og føderale regeringsagenturer. Dette program anbefales ikke til studerende, der har nogen ambitioner om at forfølge en ph.d. grad.
Studerende, der vælger muligheden for ikke-afhandling, vil være forpligtet til at tage minimum 35 timers kursusarbejde, som vil omfatte AGSC 5350 - Uafhængig undersøgelse af nutidige problemer og problemer. Den kandidatstuderende med vejledning fra sin hovedvejleder vil identificere nutidige problemstillinger og problemer inden for fødevare- og dyrevidenskab, gennemføre en omfattende litteraturgennemgang, skrive en rapport i form af et reviewpapir og lave en mundtlig præsentation for hans eller hendes rådgivende udvalg .