Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Texas A&M University at Galveston

Texas A&M University at Galveston

Texas A&M University at Galveston

Introduktion

Texas A&M University i Galveston er kilden til alt ”havorienteret” på Texas A&M University. TAMUG tilbyder en unik blanding af marine og maritime programmer, herunder majors inden for videnskab, erhverv, teknik, liberal kunst og transport.

Texas A&M Galveston er en specialinstitution for videregående uddannelser til grunduddannelse og kandidatuddannelse i hav- og maritime studier inden for videnskab, ingeniørvidenskab og erhverv samt forskning og offentlig service relateret til det generelle felt af marine ressourcer. Institutionen er under ledelse og kontrol af bestyrelsesrådet for Texas A&M University System, med grader tilbydes under navnet og myndigheden af Texas A&M University på College Station.

Texas A&M University er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for at tildele baccalaureate, kandidatuddannelser og doktorgrader.

Havrejser, sejlads i Galveston Bay, eksperimenter ved stranden og uafhængig undersøgelse supplerer den strenge klasseværelsesoplevelse på vores øcampus.

Campusmiljøet ved havet supplerer de unikke tilbud på læseplanerne. Atmosfæren fremmes af fakultetet, personalet og studerende understreger det intime forhold mellem universitetet og havet.

Placeringer

  • Galveston

    Seawolf Parkway,200, 77554, Galveston

    Spørgsmål