Keystone logo
OWL University of Applied Sciences and Arts MA i byplanlægning og bæredygtig transformation
OWL University of Applied Sciences and Arts

MA i byplanlægning og bæredygtig transformation

Lemgo, Tyskland

2 Semesters

Engelsk

Fuldtid

30 Jun 2024

23 Sep 2024

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Skab fremtidens verden med kreative løsninger til det komplekse landskab i vores byer og rum. Vores innovative kandidatuddannelse Urban Planning and Sustainable Transformation er skræddersyet til visionære, der er klar til at tackle nutidige udfordringer inden for rumlig design. Bliv en del af det og form fremtiden!

Erhvervet viden og færdigheder

Kandidatuddannelsen Byplanlægning og bæredygtig transformation

  • Guider eleverne i udviklingen af ​​nye kreative og videnskabelige færdigheder gennem individuel faglig og personlig vækst som kompetente fortalere for det globale, regionale og lokale miljø.
  • Understøtter eleverne i at udvikle analytisk forsvarlige holdninger og videnskabeligt baserede strategier for udvalgte opgaver inden for fysisk planlægning.
  • Støtter eleverne i at udvikle en individuel profil, der sætter dem i stand til at arbejde selvstændigt inden for forskellige faglige områder inden for byplanlægning og byudvikling.
  • Kvalificerer studerende ikke kun til traditionelle faglige områder i private kontorer og offentlig administration, men også til forskning og ph.d.-studier på nationalt og internationalt niveau.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål