Keystone logo
© BIMM University
The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

Introduktion

Om ISMC

ISMC blev grundlagt i 2002 og forsøgte at besætte ledig plads i diskussionen om den muslimske verden ved at fremme stipendium, der åbner nye perspektiver på muslimske samfund. Vi overvejer centrale spørgsmål som tradition og modernitet, religion og staten, pluralisme og enhed og samfundets art i en æra med global forbindelse og forandring.

Vores mandat er at tackle de grundlæggende udfordringer ved den menneskelige tilstand, når de kommer til udtryk i de forskellige samfund i den muslimske verden og dens diasporas.

London tilbyder det ideelle sted for instituttet med sin internationale smag; fremragende kulturel scene, både historisk og moderne; blomstrende kunst og akademiske samfund; og som en by, hvor tanke- og ytringsfrihed tilskyndes.

Vores mål

 • At studere systemer for moralsk og etisk tænkning, strukturer for regeringsførelse og det offentlige liv og kunstneriske og kreative udtryk i alle former.
 • At skabe muligheder for interaktion mellem akademikere og andre fagfolk for at uddybe forståelsen af presserende spørgsmål om det offentlige liv, der påvirker muslimske samfund.

Ti grunde til at vælge ISMC

 1. En unik tre-semester grad, hvor du får mulighed for at lære et sprog og få en dyb forståelse af muslimske kulturer.
 2. Eksklusiv indkvartering inden for to minutters gang fra campus.
 3. Udforsk arkitektur, litteratur, religion, historie, kunst, politik, jura og mere i muslimske kontekster med vores specialiserede akademikere.
 4. Undersøg i det specialbyggede Aga Khan Center med en samling af islamiske haver, gårdspladser og terrasser.
 5. Tilbring tid i en af verdens mest forskellige byer. Se seværdighederne og nyd dig til Londons mange kulturelle oplevelser og indsigter.
 6. Aga Khan-biblioteket er et dedikeret rum over to etager, der åbner ud til terrassen til læring.
 7. Muligheden for at tilbringe en måned i udlandet på et sprogfordybelseskurs i et arabisk eller persisk talende land.
 8. Nyd et pulserende socialt liv med organiserede ture i Storbritannien og lokale aktiviteter.
 9. Deltag i de mange begivenheder, der er arrangeret af ISMC såvel som de omkringliggende universiteter, herunder SOAS, Birkbeck og UCL.
 10. Følg i vores fodspor til ph.d.-studier eller karrieremuligheder rundt om i verden.

Efter ISMC

Vores kandidater er en forskelligartet gruppe og følger nu karrierer inden for journalistik, undervisning og forretningsrådgivning, og arbejder for organisationer, herunder Røde Kors, BBC, Muslim Aid og Verdensbanken. Derudover arbejder et antal ISMC-alumner nu for Aga Khan-udviklingsnetværket, hvilket bidrager til dets udviklingsmål i projekter over hele verden.

Nogle kandidater vælger at fortsætte yderligere studier og er kommet ind i virksomheder som University of Oxford, University of Victoria, Harvard University og Princeton University. Mange går videre med en akademisk karriere, underviser på universiteter og fortsætter deres egen forskning inden for specifikke ekspertiseområder.

ISMCs MA-program er en virkelig global kvalifikation, der åbner døre til mange forskellige karriereveje. Vores alumner arbejder og studerer over hele verden, inklusive Tunesien, Kuwait, Canada, Pakistan og England.

Om Aga Khan Universitet

Etableret i 1983 er Aga Khan University (AKU) en unik hybrid: en institution med akademisk ekspertise, der også er en agent for social udvikling. Universitetet har campusser og programmer i Sydasien, Europa og Afrika.

Universitetet arbejder på de grundlæggende principper for påvirkning, kvalitet, relevans og adgang og forbereder sine studerende til at føre forandringer i deres samfund og til at trives i den globale økonomi. Gennem sin strenge optagelsespolitik og vores behovsfølsomme økonomiske bistandsprogrammer tilbyder universitetet morgendagens mest lovende ledere og tænkere mulighed for at tjene og færdighederne til at hjælpe samfund med at løse deres mest presserende udfordringer.

Aga Khan University i London er medlem af Knowledge Quarter, som er et partnerskab med ca. 90 - og voksende - akademiske, kulturelle, forsknings-, videnskabelige og medieorganisationer. Disse organisationer er aktivt involveret i fremme og formidling af viden og er inden for en kilometer radius fra King's Cross. De inkluderer University of London, Google, The Crick Institute og The Guardian.

Studenterklæringer

Placeringer

 • London

  The Aga Khan University (International) UK 210 Euston Road, NW1 2DA, London

  Spørgsmål