Keystone logo
The American College of the Mediterranean

The American College of the Mediterranean

The American College of the Mediterranean

Introduktion

The American College of the Mediterranean

American College of the Mediterranean (ACM) er en amerikansk læreanstalt i Aix-en-Provence, Frankrig. ACM er førende inden for international uddannelse og tilbyder en uddannelse i amerikansk stil med et globalt fokus. ACM stræber efter at levere ekspertise inden for international uddannelse, inspirere til interkulturel bevidsthed og forberede de studerende til at få succes i et globalt samfund gennem studier af europæisk og middelhavsorienteret historie, sprog, kulturer og moderne emner. Det sker gennem en unik kombination af kurser, praktikophold og læseplaner, der tilsammen skaber amerikanske bachelor- og kandidatuddannelser i et internationalt og tværkulturelt miljø.

ACM's udmærkelser omfatter:

 • En institution for videregående uddannelse af amerikansk stil med amerikansk og fransk nonprofit-status
 • Oprindeligt chartered som en institution for videregående uddannelse af Regents of te State University of New York, som Institute for American Universities med en rig historie, der går tilbage til 1957
 • Anerkendt som en institution for videregående uddannelse af det franske ministerium som en privat institution for videregående uddannelse (fransk ordlyd) og Rectorat af Aix-Marseille Universitet.
 • Grundlæggende medlem af Association of American International Colleges and Universities (AAICU), som giver studerende mulighed for at studere i udlandet forskellige steder, primært i Europa og Nordafrika.

Placering

ACM's campus ligger i Sydfrankrig, i den charmerende og livlige by Aix-en-Provence. Aix er...

 • En universitetsby med over 40.000 universitetsstuderende
 • Et juridisk og akademisk knudepunkt, hjemsted for Sydfrankrigs appeldomstol
 • Fødested for den post-impressionistiske maler Paul Cézanne, hvis motiv ofte var det majestætiske bjerg Sainte-Victoire
 • Kendt for sine mange springvand og den café-omkransede Cours Mirabeau
 • 25 minutter fra lufthavnen Marseille-Provence
 • 15 minutter til Aix TGV-togsstationen for højhastighedstog

Programmer

ACM tilbyder bachelor- og masteruddannelser, der er stedspecifikke i deres natur, med fokus på kunst, forretning, humaniora og samfundsvidenskab.

ACM I TAL

 • Forholdet mellem elever og lærere er 12:1
 • 10 elever er den gennemsnitlige klassestørrelse
 • 45 % af fakultetet er fuldtidsansatte
 • 95 % af ACM's fakultet har en ph.d. eller en afsluttende grad inden for deres område

Med ACM har du mulighed for at deltage i følgende:

En amerikansk grad i Frankrig

The American College of the Mediterranean (ACM) tilbyder den amerikanske uddannelse, som du kender den, i den charmerende og livlige by Aix-en-Provence, en universitetsby med over 40.000 universitetsstuderende. Med adskillige hoved- og biuddannelser at vælge imellem, herunder muligheden for selv at udforme et studieområde og et kernepensum, der er specifikt for Middelhavsområdet, har de studerende mulighed for at fordybe sig i en ny kultur og lære på en oplevelsesrig måde med stor effekt.

Kursusundervisning på engelsk

Alle kurser undervises på engelsk, bortset fra sprogkurser i fransk, spansk eller arabisk på alle niveauer. Der er også mulighed for at forbedre dine franske færdigheder uden for klasseværelset, herunder ved at bo hos en værtsfamilie, ACM's sprogpartnerprogram og feltstudier.

Omkostningsbevidst

Som en non-profit institution for videregående uddannelse fokuserer ACM på at holde omkostningerne overkommelige. Selv om der er stipendier og tilskud til rådighed for støtteberettigede studerende, er det vores mål at holde omkostningerne lave fra starten.

Muligheden for at overføre

Hvis du ikke har mulighed for at påbegynde din bacheloruddannelse hos ACM, har du mulighed for at afslutte den hos os. ACM byder velkommen til at ansøge om optagelse på vores Bachelor of Arts-program for studerende, der har gennemført mindst et semester på college og har et gennemsnit på mindst 2,5.

International erhvervserfaring

ACM's solide praktiknetværk giver dig mulighed for at få international erhvervserfaring, mens du gennemfører din uddannelse, og det vil give dig vigtige internationale kontakter. Få mere at vide om praktikmuligheder og se, hvor ACM har placeret tidligere praktikanter ved at besøge praktikpladssiden.

Markedsrelevante færdigheder

Med din eksamen fra ACM vil dine forbedrede færdigheder og unikke erfaringer øge udviklingen af vigtige internationale og interkulturelle kompetencer. ACM-alumnerne oplever allerede disse fordele efter endt uddannelse, da mange er gået videre til strenge kandidatuddannelser, herunder Columbia University og School of the Art Institute of Chicago, mens andre har udnyttet deres ACM-eksamen og fået job på højt niveau hos institutioner som FN's World Food Programme og Washington State Legislature.

Placeringer

 • Aix-en-Provence

  27, place de l’Université, 13604, Aix-en-Provence

  Spørgsmål