Keystone logo
The Catholic University In Ružomberok

The Catholic University In Ružomberok

The Catholic University In Ružomberok

Introduktion

Katolsk Universitet i Ruzomberok

Det katolske universitet i Ruzomberok, Slovakiet er et offentligt universitet bestående af fire fakulteter (Fakultet for Kunst og Brev, Fakultet for Uddannelse, Teologiske Fakultet og Fakultet for Sundhed). Universitetet giver højkvalitetsuddannelse baseret på en individuel tilgang på en moderne campus. Det Fakultet for Kunst og Brev har været en del af universitetet siden etableringen. Det tilbyder attraktive uddannelser inden for humaniora, historiske, sociale og adfærdsmæssige videnskaber.

Fleksibel og høj kvalitet uddannelse

Både universitetet og dets fakultet for kunst og bogstaver forsøger konstant at forbedre kvaliteten af uddannelse og forskning. Succesen med denne indsats er gentagne gange blevet bekræftet af udtalelser fra studerende og ved evaluering af en uafhængig slovakisk rangordning og kreditvurderingsbureau ARRA. Ifølge den sidste offentliggjorte evaluering af alle universitetets fakulteter i Slovakiet af ARRA-agenturet er Det Katolske Universitets Fakultet for Kunst og Brev i Ruzomberok den næstbedste og blandt alle fakulteter for kunst og bogstaver har den laveste andel af arbejdsløse kandidater. Studerende tilbydes en bred vifte af uddannelser og kan vælge mellem forskellige kurser om aktuelle emner. Desuden kan eleverne deltage i udvekslinger hos nogle af vores mange partneruniversiteter i udlandet.

Personlig udvikling

Universitetet støtter den studerendes personlige vækst. Udover uddannelse giver det mulighed for at lære nyttige færdigheder, møde interessante mennesker og engagere sig i ekstracurricular aktiviteter som studentemedier (et studentemagasin, radio- og tv-station), universitetsteater-ensemble, folkedansfirma eller sportsaktiviteter.

Individuel tilgang og familielignende atmosfære

Ved Det Naturvidenskabelige Fakultet kender eleverne hinanden og deres professorer. Der er regelmæssige arrangementer, der hjælper dem til at mødes for eksempel en uformel velkomstdag for de første årsstuderende, afdelingsfester, julefester, udflugter mv. Uddannelsen er normalt realiseret i mindre grupper; Derfor kan eleverne gøre hurtige fremskridt.

Up-to-date universitetscampus

Universitetets campus er en af de mest moderne i Slovakiet. Det domineres af et nyt universitetsbibliotek, men der er også veludstyrede klasseværelser og moderne sovesale. Alle de vigtige faciliteter er placeret tæt på hovedbygningen. Derfor kan eleverne tilbringe hele dagen (deltage i klasser, studere i biblioteket, have kaffe i et af caféerne eller spisestue i universitetets kantine) inden for universitetsområdet.

Attraktiv region

Det Naturvidenskabelige Fakultet ligger i det nordlige Slovakiet i Ruzomberok. Regionen tilbyder en bred vifte af muligheder for hyggelige fritidsaktiviteter, da det giver mange muligheder for afslapning og underholdning. Turistorienterede besøgende vil blive imponeret over de naturskønne bjergrige omgivelser, der passer til weekendvandrere såvel som erfarne klatrere. I nærheden er der et bjergkæde af Nizke Tatry, Velka Fatra og også Chocske Vrchy, hvor folk kan gå på vandreture med varierende vanskeligheder. Ruzomberok giver en række muligheder for forskellige sportsaktiviteter. Ski og Bike Family Park Malino Brdo tilbyder fremragende service til vintersports fans, turister og interesserede i downhill mountain biking. Attraktive termiske pools som Besenova og Lucky, der opererer hele året rundt, ligger kun få kilometer væk fra Ruzomberok.

Støtte til internationale studerende

På fakultetet har vi internationale studerende, der hovedsagelig kommer fra Ukraine, Polen eller Tjekkiet, som tilbydes hjælp til deres praktiske spørgsmål som opholdstilladelser mv. Internationale studerende får kurser til at lære det slovakiske sprog. Da slaviske sprog har meget til fælles, kan disse studerende normalt navigere i uddannelsesprocessen meget hurtigt. Desuden er tilpasningsprocessen lettere, hvis eleverne vælger at studere engelsk eller tysk sprog, for så er de fleste af deres klasser på engelsk eller tysk.

Rimelige leveomkostninger

Studerende fra EU-lande eller lande som Ukraine, Hviderusland, Serbien mv betaler ikke studieafgiften for deres studier. Indkvarteringsgebyr i studentens sovesale spænder fra 70 til 140 EUR pr. Måned baseret på antallet af senge (elever, der bor) på værelset. Således kan de samlede leveomkostninger for en elev i Ruzomberok være omkring 350 EUR pr. Måned. Desuden får de bedste studerende generøse stipendier, og der er masser af muligheder for deltidsstuderende job i dette turistområde.

Placeringer

 • Ružomberok

  Nám. A. Hlinku 1159/60, 034 01 Ružomberok, Slovakia, , Ružomberok

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål