Keystone logo
© Eva Dang
The College of Central London

The College of Central London

The College of Central London

Introduktion

Velkommen til The College of Central London

Kvalifikationer er afgørende for at opnå anerkendelse og respekt. Studerende fra Storbritannien, EU og fra hele verden ønsker at studere i London, og vores filosofi er at levere høje standarder for undervisning i et miljø, der tilskynder til akademisk præstation sammen med personlig udvikling, mens de oplever en livlig kultur og liv. Find det rigtige kursus for dig og få elev centreret læring i hele din tid på kollegiet. Studerende skal være 18 år eller derover for at ansøge.

 • Business, Computing, Logistik, Shipping og Management kurser (klasseværelse baseret dag og aften kurser / distance / online / blended learning)
  • Udvidet forretning - Pearson BTEC Level 3 (QCF) - (fast track)
  • HNC Business - Pearson BTEC Level 4 (RQF)
  • HND Business - Pearson BTEC Level 5 (RQF)
  • Logistik og forsendelse - ABMA Level 4 (ikke-reguleret)
  • Logistik og Shipping - ABMA Level 5 (ikke-reguleret)
  • Faciliteter Management - BIFM Level 3
  • Faciliteter Management - BIFM Level 4
  • Faciliteter Management - BIFM Level 5
  • Faciliteter Management - BIFM Level 6
  • Pearson BTEC Level 4 HND Computing (RQF)
  • Pearson BTEC Level 5 HND Computing (RQF)
  • Engelsk til specifikke formål
  • EDSML Strategisk Ledelse og Lederskab-BTEC Level 7 (QCF)

Vejlederne er kvalificeret i deres respektive fagområder. Nogle af de bedste private gymnasier er i London. Vi er en blandt dem.

Store lærere

Generelt personale og kollegelærere vælges for deres kvalifikationer og praktiske erfaringer for at give kollegiet mulighed for at tilbyde god kvalitet, klasseværelse-baseret uddannelse. Vi har en høj succesrate blandt dem, der gennemfører et givet kursus. Klasser er små nok til at sætte lærerne i stand til at forholde sig til studerende som enkeltpersoner og store nok til at skabe en levende atmosfære.

Overkommelige gebyrer og finansieringsmuligheder

Som privatkollegium er vi i stand til at styre vores egen gebyrstruktur, og det har altid været vores mål at tilbyde studerende kvalitetsuddannelse til overkommelige priser. Ved at styre vores egne gebyrer sigter vi på at give eleverne værdi for pengene, når de vælger os som deres læringssted.

The College of Central London er 'Akkrediteret af British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education'.

De seneste ændringer i regeringens politik til finansiering af uddannelse i Det Forenede Kongerige har medført specifikke finansieringsmuligheder i form af professionelle og karriereudviklingslån til elever fra Storbritannien og Europa, der forfølger college- og universitetsstudier. Bemærk, at disse oplysninger ikke er markedsføringsmateriale, så du skal foretage specifikke henvendelser enten gennem kollegiet eller besøge Directgovs websted.

Internationale studerende

Studerende kommer fra hele verden såvel som fra hele Storbritannien og EU. Britiske og EU-studerende udgør størstedelen af ​​den studerendes broderskab, der tilføjer til et rigt og forskelligartet studentemiljø. Internationale studerende kan være begrænset på grund af britiske visumrestriktioner, så det kan udnytte fjernundervisningsmuligheder.

Alle studerende

Vi arrangerer guidede ture til særlige interessepunkter, som f.eks. Parlamentet, domstolene og børsen. Site besøg har tidligere været arrnged til Sky hovedkvarter, Lloyds bygningen og National Archives. Udflugter til andre specialister placerer Baltic Exchange, Tilbury docks.

Faciliteter på college omfatter områder, hvor eleverne kan studere eller slappe af i deres fritid i et udbrudsområde på 5. sal. Der er også et tepunkt på 3. sal. Udlånsbibliotekets faciliteter er også tilgængelige, og de studerende kan låne bøger til at studere derhjemme.

Beliggenhed

Collegeet er placeret på byens fryns, finansielle knudepunkt i City of London nær det ikoniske Tower Bridgest og ikke langt fra Tower Hill metrostationer og Tower Gateway.

Faciliteter

Faciliteter på kollegiet omfatter områder, hvor eleverne kan studere eller slappe af i deres fritid og tepunkter hvor snacks, varme drikkevarer og læskedrikke er til rådighed. Studerende har adgang til internettet og Wi-Fi-forbindelser. Udlånsbibliotek faciliteter er tilgængelige, og studerende kan låne bøger til at studere derhjemme.

Et ord fra Principal

Vi er tilgængelige for at hjælpe eleverne med problemer, der opstår under deres studier, og sigter mod at opbygge stærke relationer med vores elever for at opmuntre og opretholde en behagelig stemning. Mange af vores studerende vender tilbage det følgende år for at følge et andet kursus. Mange flere anbefaler deres venner og relationer til at studere hos os.

Jeg ser frem til at møde dig, når du beslutter dig for at studere på The College of Central London

Jeg ser frem til at møde dig, når du beslutter dig for at studere på The College of Central London .

Med venlig hilsen til jer alle!

Nicolas Kailides, Principal

Mission statement

Vores mission er at give de nødvendige færdigheder og viden til at hjælpe eleverne med at opnå akademisk succes, så de kan søge beskæftigelsesmuligheder med godt indtjeningspotentiale. Vores kurser er baseret på praktiske principper og relaterer til arbejdsgivernes krav. De er også designet til at kvalificere studerende til universitetet. De tilbudte kurser er høje status og professionelt anerkendt.

Læs vores anmeldelser:

 • Google: https://tinyurl.com/y8paf9gg
 • Sccot: https://tinyurl.com/y9p7p6sr
 • Hotcourses: https://tinyurl.com/y9s6su7b/
Aerial view on thames and london city
London, the UK. Red bus in motion and Big Ben, the Palace of Westminster. The icons of England in vintage, retro style

Placeringer

 • London

  The College of Central London Ltd, Tower Bridge Business Centre, 46-48 East Smithfield, E1W 1AW, London

  Spørgsmål