Keystone logo
The Cyprus Institute

The Cyprus Institute

The Cyprus Institute

Introduktion

Cypern er et ø-land i Den Europæiske Union beliggende i det østlige Middelhav. Det står i en krydsning mellem Europa, Mellemøsten og Nordafrika , både geografisk og historisk. Det har en meget lang historie og rig kultur, der er dirigeret til nogle af de største gamle og nylige civilisationer i regionen. I dag kombinerer det et moderne, teknologisk avanceret samfund af livlige byer med den rolige atmosfære på en middelhavsø.

billede med tilladelse fra The Cyprus Institute

Students GS

The Cyprus Institute

Cyprus Institute er en international forskningsorganisation beliggende i Nicosia, Cyperns hovedstad. Det fungerer under paraplyen fra det cypriotiske forsknings- og uddannelsesfond, der styres af et internationalt anerkendt bestyrelsesrådet. Dets mission er at tjene som et videnskabs-, teknologi- og innovationscenter for det østlige Middelhavsområde og Mellemøsten-regionen, der tager fat på spørgsmål af regional relevans og global betydning. Det stræber efter at tjene som en EU-indgangsport til forskning og teknologi i regionen og derigennem fremme freden og velstand og fremme samarbejdet mellem dets folk til forbedring af deres fremtid.

Instituttets vision omfatter de hurtigt skiftende sociale, politiske og økonomiske realiteter i regionen såvel som de globale videnskabelige og teknologiske fremskridt. Det er et sæt på en række strategiske drivere, herunder:

 • Tackle klimaændringer for et sundt miljø med sunde mennesker
 • Innovere til en bæredygtig og grøn udvikling mod en lysere fremtid
 • Fører i en verden i forandring, hvor datavidenskab og kunstig intelligens er nøglefunktioner
 • Analyser og dokumenter vores fortid og nutid for at berige vores fremtid
 • Uddannelse af de nye videnskabsledere og beslutningstagere

De postgraduate uddannelsesprogrammer, der tilbydes af instituttets tværfaglige skole for videnskab og teknologi, er designet til at passe til instituttets vision. Studerende undervises og veiledes af instituttets fremtrædende og internationale fakultet og trænes af ekspertforskere. De er direkte nedsænket i det rigtige forskningsmiljø i instituttets forskningscentre og har direkte adgang til avancerede infrastrukturer og faciliteter.

Skolen tiltrækker et lille antal internationale studerende af topkvalitet og sigter mod at give dem avanceret viden og færdigheder, der vil styrke dem i førende videnskab, moderne samfund og morgendagens økonomi. Skolens alumner har nøglepositioner inden for akademia og industri i Cypern og i udlandet.

billede med tilladelse fra The Cyprus Institute

131685_StudentsAmphitheater.DSCF7695.JPG

programmer

Skolens portefølje omfatter i øjeblikket seks postgraduate-programmer, der fører til kandidat- og ph.d.-grader og er akkrediteret af Cyperns agentur for kvalitetssikring og godkendelse (CYQAA). Derudover nyder skolen bilaterale aftaler med fornemme videregående uddannelsesinstitutioner i Europa og USA, som giver studerende mulighed for at tilmelde sig dobbelt eller fælles grader.

 • MSc / MPhil i miljøvidenskab (1 år eller 1,5 år)
 • MSc i simulering og datavid (1 år)
 • MSc i digital kulturarv (1 år)
 • Ph.d. i Computational Sciences (3 år)
 • Ph.d. i energi, miljø og atmosfærisk videnskab (3 år)
 • Ph.d. i videnskab og teknologi i kulturarv (3 år)
131926_GRADUATESCHOOLInfographic2020-LOW.jpg

billede med tilladelse fra The Cyprus Institute

Placeringer

 • Nicosia

  20 Konstantinou Kavafi Street 2121, Aglantzia Nicosia Cyprus, , Nicosia

Spørgsmål