Keystone logo
The Florence Academy Of Art (all campuses)

The Florence Academy Of Art (all campuses)

The Florence Academy Of Art (all campuses)

Introduktion

Florence Academy of Art er et lille og dynamisk center dedikeret til uddannelse af unge kunstnere gennem en kombination af intens observation med avancerede håndværksfærdigheder. Læreplanen stammer fra den klassisk-realistiske tradition forankret i det 19. århundrede (især eksemplificeret ved de franske akademier i undervisningen af malermestere som Gérôme, Bonnat og Carlos Duran), men behandler også kunstnerens kreative og professionelle position i en moderne miljø.

Det er dette Akademis opfattelse, at fremtrædende kunstbevægelser gennem det 20. århundrede konstant har trukket opmærksomhed (og undervisning) væk fra tæt observation af den materielle verden og erhvervelse af stærke tekniske færdigheder til en position, hvor sammenhængende kunstnerisk tænkning er ubønhørligt fragmenteret. af trangen til større individuelt udtryk.

Akademiet giver derfor studerende mulighed for at udforske karakteristiske aspekter af deres valgte emne gennem udvikling af betydelige tegnekunstkræfter, direkte undersøgelse af de gamle mesters værker og en dyb, praktisk forståelse af kunstnerens materialer og metoder . På denne måde og gennem den deraf følgende identifikation af klare kunstneriske mål opnår eleverne kreativ selvtillid, visuel forståelse og subtile og præcise beskrivelseskræfter.

Undersøgelse på akademiet koncentrerer sig om vigtigheden af at tegne (især tegne fra den menneskelige figur) som et middel til at få dygtighed i maleri eller skulptur. Gennem intens observation får de studerende en visuel læsefærdighed, der sætter dem i stand til at fortolke humanistiske værdier i deres arbejde og i sidste ende søge at skabe et værk af universel relevans.

Placeringer

  • Florence

    Via Aretina,293, 50136, Florence

    Programmer

    Spørgsmål