Keystone logo
The Footwearists - Footwear Innovation & Training

The Footwearists - Footwear Innovation & Training

The Footwearists - Footwear Innovation & Training

Introduktion

Fodtøjslederne stammer fra instituttet, der tidligere var kendt som SLEM (Sko Læderuddannelsesmuseum), og er et internationalt innovations- og træningsinstitut for fodtøj, der omfatter en rådgivningsafdeling, en prognoseafdeling og et uddannelsesinstitut, der tilbyder fuld tidsprogrammer samt deltidsarbejde Workshops for fagfolk.

Footwearists mål er at forbedre verden gennem sko. Selv om der er en voksende befolkning med en eksponentiel behov for fodtøj dette er begrænset af de nuværende materielle ressourcer, produktion og distribution processer. Dette medfører et stort behov for meningsfuld forandring.

Sko er blevet lavet og solgt stort set den samme måde for det seneste århundrede. Mens vi sætter pris på tradition, vores mål er at udvikle innovative bæredygtige teknologier, som vil involvere færre, genanvendelige og ugiftige anvendte ressourcer lokalt. For at opnå dette stimulerer programmerne nye tanker om fodtøj, der åbner op og forbedrer branchen, med nye løsninger og kreative muligheder, der ikke var tilgængelige eller tænkt på før.

På The Footwearists gør vi alt dette gennem forskning, undervisning og anvendelse af nye metoder, der passer til fremtiden. Vores professionelle program af Fodtøj Innovation eliminerer de typiske afdeling skel mellem teknologi, design og business, der giver en tværfaglig platform for både studerende og fagfolk fra forskellige baggrunde. Programmet handler om, hvordan at forudsige den fremtidige udvikling for fodtøj, hvordan at oversætte denne fremtidsvision til rentable og bæredygtigt design samt i forretningskoncepter, der er i stand til at forene de kreative, etiske, kommercielle og tekniske dimensioner af mennesker og deres fodtøj.

Hvem er det til?

Professional Footwear Innovation er beregnet til alle, der ønsker at skabe et rentabelt og meningsfuldt bidrag til fremtiden for fodtøjsindustrien. Vi søger folk, der har en passion for fodtøj og er meget motiverede for at bedre sig selv og deres omgivelser.

En kreativ iværksætterånd, stor nysgerrighed for fremtiden og en vilje til at lære, arbejde og rejse i multikulturelle og tværfaglige teams er også vigtige personlige formue.

SLEM

Placeringer

Placeringer
 • Tilburg

  headquarters , , Tilburg

  • Guangzhou

   SLEM Italy Vigevano/Pisa/Firenze, , Guangzhou

   • Florence

    Pcc - creative industry park, floor 10, 510000, Florence

    Spørgsmål