Keystone logo
© GCAS College Dublin Ltd
The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

Introduktion

The Global Centre for Advanced Studies (GCAS College) er et kollegium, der tilbyder højkvalitets, gældfri, EU-akkrediterede grader på bachelor- og kandidatniveau inden for filosofi, psykoanalyse, teologi og samfundsvidenskab. Med prisvindende og førende forskere på deres fakultet, ejet af fakultetet og alumnimedlemmer, er GCAS et unikt fællesskab af forskere, der skaber en videndelingsøkonomi.

GCAS-filosofien

GCAS tilbyder en ny model til fremtidige forskere og studerende for at være fri til at lære og udforske viden uden gæld.

Den akademiske frihed kompromitteres af studiegæld. Så vi skabte et rum til at nære og opmuntre til kritisk tænkning og refleksion uden økonomisk pres. Vi er co-ejet af kandidater og fakulteter, så friheden til at tænke er i sagens natur samarbejdende og global.

Forskning hos GCAS

GCAS' mission er gældfri uddannelse af høj kvalitet, der giver ressourcer til kreative og nye former for forskning, som ikke er mulige i et traditionelt universitetsmiljø. Vi mener, at uddannelse i sagens natur er en intersubjektiv oplevelse, der kræver, at man deler ideer åbent og foreslår og etablerer nye og modige tankegange og handlinger på strenge videnskabelige måder. Det, der er væsentligt for vores akademiske samfund, er således at respektere medforskere med forskellige og til tider udfordrende tankegange, præstationer og handlinger. Hjertet i det, vi gør, er at etablere og vedligeholde et åbent, inkluderende og udfordrende miljø, inden for hvilket man kan udvikle ideer og kritisk undersøge, hvad de finder vigtigt for verden.

GCAS giver et alternativ til den traditionelle akademiske verden ved at yde støtte, der gør det muligt for forskere at udføre seriøs videnskabelig og tværfaglig forskning sammenlignet med den traditionelle model for videregående uddannelse, som er baseret på studiegæld, overskud og forskning, der alt for ofte ikke klarer det mest irriterende. problemer, der konfronterer vores planets overlevelsesevne og yderligere sand menneskelig opblomstring. GCAS mener, at en forsker/studerende har et ansvar for almenvellet gennem streng akademisk forskning. Vores MA og Ph.D. programmer giver studerende mulighed for at udføre seriøs og vedvarende videnskabelig forskning i partnerskab med vores fakultet og akademiske samfund.

Vores mission

"At give den højeste kvalitet uddannelse og forskningsmuligheder i verden, gældfri."

Vores mission er global og vedvarende. Den tilstrækkelige kapacitet og kapacitet til at blive førende inden for global uddannelse kræver mod og et konsekvent skub for innovation. Disse innovationer kommer fra ekspertisen og dedikationen fra alle GCAS fakulteter, medarbejdere, forskere og studerende. Vores professorer er forpligtet til undervisningspraksis fokuseret på teoretiske og praktiske måder at maksimere elevernes evner og gaver til at forbedre vores verden. GCAS-fællesskabet er afhængigt af vores mangfoldige studerende for at fortsætte med at give muligheder for denne velfunderede, gældfrie og styrkende uddannelse.

Vores værdier

"Vi værdsætter frem for alt frihed. Friheden til at skabe, udforske og innovere nye koncepter, ideer og praksis i vores samfund."

GCAS vision forbliver konsekvent. Det fanger vores strategiske retning, forpligtelse til ekspertise og globale udbredelse og adgang. Vores vision sætter vejen for øget synergi med anerkendte forskere og den yngre generations klareste sind og ambitioner. Det indebærer også, at vi kan og vil tilpasse os teknologiens skiftende tidevand og udnytte muligheden for at udvide klasseværelset ud over det traditionelle murstens-og-mørtel-kollegium til et virtuelt, levende og interaktivt miljø.

Vores vision

"At blive et verdensførende kollegium, der giver den højeste kvalitetsuddannelse gældfri til alle kvalificerede studerende rundt om i verden."

GCAS vision forbliver konsekvent. Det fanger vores strategiske retning, forpligtelse til ekspertise, retfærdighed, sandhed og global udbredelse. Vores vision sætter vejen for øget synergi med anerkendte forskere og den yngre generations dygtigste hjerner. Det indebærer også, at vi kan og vil tilpasse os teknologiens skiftende tidevand og udnytte muligheden for at udvide klasseværelset ud over det traditionelle murstens-og-mørtel-kollegium til et virtuelt, levende og interaktivt miljø.

Placeringer

  • Dublin

    38/39 Fitzwilliam Square, Dublin 2 Do Ireland, 2 NX53, Dublin

    Programmer

    Spørgsmål