Keystone logo
The Graduate Institute

The Graduate Institute

The Graduate Institute

Introduktion

Graduate Institute er en statsakkrediteret graduate school dedikeret til at fremme et integreret og holistisk verdensbillede gennem undersøgelsen af ​​sundhed, wellness, uddannelse og personlig og professionel transformation.

Vores mission

Ph.d.-institutets mission som en selvstændig højere læreanstalt er at yde transformativ uddannelse baseret på et integreret og holistisk perspektiv og specielt designet til at sætte eleverne i stand til at nå deres fulde potentiale både i deres faglige og personlige liv.

Vores vision

Akademisk stipendium og uddannelse baseret på et integreret og holistisk verdensbillede vil styrke en bred forståelse af komplekse menneskelige problemer, stimulere individuel og kollektiv opmærksomhed og trivsel og bidrage til forbedring, bæredygtighed og fornyelse af samfund og samfund.

Lære i Fællesskabet

Graduate Institute værdier samfundets magt. Vi tror på, at vi lærer mere effektivt i grupper, end vi selv gør. På grund af dette gennemfører vi alle vores programmer i kohorter - grupper af voksne studerende, der etablerer et samarbejdsmiljø. Kohortmodellen fremmer dialog og den pulserende udveksling af ideer og hjælper hver enkelt elev med at skabe mening på et personligt niveau, mens de forbliver forbundet med deres større gruppe. Dette gør læringsprocessen dynamisk, relevant og humaniseret.

Cohorts skaber også kontinuitet i vores kandidatuddannelse og certifikatprogrammer. Ved at gennemføre en hel uddannelse med en tæt sammensat gruppe af voksne elever, kan eleverne trives og vokse i sikkerhed, tillid og kammeratskab i deres samfund. I kohorten respekteres hver stemme, og hver elev bidrager til individuel og kollektiv vækst og opdagelse.

En verden af ​​støtte

På TGI slutter læring ikke i klassens fire vægge. Vores fakultet og administration er altid til rådighed for at lede og støtte eleverne under deres studier. Vi tilbyder også følgende ressourcer for at sikre, at hvad elever lærer ved TGI vil tjene dem i deres personlige og faglige bestræbelser:

  • Praktisk mentorskap og praktikophold, der giver værdifulde uddannelsesmuligheder samt potentielle karriereplaceringer ved programmets afslutning
  • Muligheden for at designe og gennemføre et kulminerende projekt, som hjælper med at lancere eleverne i næste fase af deres professionelle liv efter graduering
  • Den igangværende feedback og ekspertise fra fakultet og programkoordinatorer, der kan hjælpe eleverne med praktikophold og mentorplaceringer og kulminerende projektudvikling
  • Medlemskab i vores blomstrende Alumni Association efter programmets afslutning, som omfatter adgang til vores Alumni Directory, årlige alumni samlinger og andre uddannelsesmæssige ressourcer, der stilles til rådighed specielt til TGI kandidater

Placeringer

  • Bethany

    171 Amity Rd, Bethany, CT, 06524, Bethany

    Spørgsmål