Keystone logo
© Miriam Alster Flash90
The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

Introduktion

Tør at opdage - HUJI Digital Open Day

Tilmeld dig vores Digital Open Day for bachelor-, kandidat- og postgraduate-programmer, og opdag, hvordan vi kombinerer ekspertise med et rigt studieliv.

Book din plads her > > https://tinyurl.com/2udrnv2x

HUJI - International Impact

Ved at producere enestående ekspertise inden for forskning, undervisning og studier har det hebraiske universitets verdensberømte forskere opnået ekstraordinære gennembrud inden for discipliner lige fra landbrug til hjerneforskning, fra økonomi til uddannelse og så mange flere. Disse resultater afspejles i det imponerende antal konkurrencedygtige forskningsstipendier, der opnås af dets fakultet, samt ved registreringen af et uforholdsmæssigt stort antal internationale patenter.

Artikler og studier fra universitetsforskere optræder ofte i prestigefyldte videnskabelige og akademiske tidsskrifter, og deres forskning har skaffet dem fremragende priser i Israel og i udlandet. Indtil videre har fakultet og alumner vundet syv Nobelpriser, en Fields-medalje (Nobelprisens ækvivalent i matematik), en Canada Gairdner International Award i biomedicinsk videnskab og 14 Wolf-priser.

Det hebraiske universitet er især stolt af sit "Startup Nation" teknologioverførselsselskab, Yissum , der er blandt de mest produktive og succesrige inkubatorrammer i verden:

 • Siden grundlæggelsen i 1964 har Yissum licenseret over 530 teknologier
 • Det registrerer mere end 50 nye patenter hvert år
 • Yissum genererer 2 milliarder dollars i indtægter årligt

HUJI tilbyder omfattende udvalg af semester-, et års-, bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader samt postdoc-stipendier, praktikophold og kortsigtede programmer. Undervisningsfakultetet består af verdenskendte eksperter inden for deres områder, hvoraf mange har vundet vigtige priser og priser.

Banebrydende forskning

Siden det blev oprettet for mere end 100 år siden har det hebraiske universitet været førende inden for banebrydende forskning inden for både samfundsvidenskab og naturvidenskab. Faktisk omfattede dets første styrelsesråd ingen ringere end Albert Einstein og Sigmund Freud; og ikke færre end otte Nobelpriser og mange andre vigtige priser er kommet fra dens haller.

I dag er universitetet fortsat stærkt engageret i sin rolle som førende inden for tværfaglig forskning, og det står på forkant med banebrydende innovation og iværksætteri inden for en lang række områder. Huji har over 100 forskningscentre, hvor 3.800 forskningsprojekter er i gang til enhver tid.

Som det er passende for en fremtrædende forskningsinstitution med tætte bånd til det internationale forskningsmiljø, samler Hebrew University topforskere fra hele verden. En tredjedel af alle doktorgradskandidater i Israel er tilmeldt det hebraiske universitet, og en fjerdedel af alle de internationale postdoc-stipendiater i Israel er tilknyttet universitetet. Det er også et spydspids i at opnå forskningsstipendier fra Det Europæiske Forskningsråd (ERC).

Myndigheden for forskning og udvikling fra det hebraiske universitet tilskynder og fremmer alle forskningsaktiviteter på campus og yder løbende støtte til forskningsprojekter. Til dato er mere end 10.000 patenter blevet registreret af HUJI-tilknyttede forskere. Universitetet tilskynder og letter teknologioverførsel og understøtter en vellykket kommercialisering af innovationer. Det er derfor ikke overraskende, at universitetet har spillet en så fremtrædende rolle i udviklingen af Israels berømte opstartsøkosystem.

Levende internationalt samfund

Over 2.000 studerende fra 90 lande studerer hvert år i Jerusalem og drager fordel af de mange kortvarige studiemuligheder, der tilbydes af HUJIs Rothberg International School. Disse inkluderer studieprogrammer i udlandet og studerendes udvekslingsprogrammer, hebraiske ulpan-kurser og forskellige praktikophold. Studerende tilknyttet Rothberg er en del af et livligt internationalt samfund, der nyder at stimulere akademiske læseplaner sammen med en fascinerende personlig oplevelse.

Vores studerende fordyber sig i deres studier, og de nyder også muligheden for at opleve en af de mest fascinerende byer i verden. Jerusalem er overfyldt med historie, kultur og religion, men det er også en smuk moderne hovedstad med en forskelligartet befolkning og et pulserende natteliv. Universitetet hjælper sine internationale studerende med at få mest muligt ud af denne unikke oplevelse ved at organisere et væld af sociale og kulturelle aktiviteter samt uforglemmelige udflugter i hele Israel.

Hvorfor studere ved det hebraiske universitet?

 • Rangeret som nummer et i topkvalitet i Israel og blandt de 100 bedste universiteter verden over
 • Otte nobelprisvindere i de senere år er HU-kandidater eller forskere
 • HU-forskere har vundet adskillige prestigefyldte priser
 • Der tilbydes over 150 studieretninger , herunder mange i- tværfaglige programmer
 • Innovation og kreativitet i undervisning og forskning (Neural Computation, Cognition, Computational Biology, Study of Rationality)
 • Fire campusser er vært for studerende fra hele verden
 • Studenterydelser på højeste niveau, inklusive avancerede sportsfaciliteter og studentboliger på alle campusser
 • Utrolig panoramaudsigt over den 3000 år gamle by Jerusalem fra klasseværelsesvinduer.

Statistik

Global aktivitet: Tallene

Tallene taler for sig selv:

 • 265 akademiske aftaler med institutioner i 45 lande
 • Udvekslingsaftaler for studerende med over 90 institutioner i over 30 lande
 • 90 kurser til studier af ca. 30 sprog
 • 308 postdoktorale forskere fra 34 lande
 • En årlig tilmelding af næsten 2000 studerende fra 80 lande på Rothberg International School.
 • I september 2012 blev det hebraiske universitet en af de første institutioner, der sluttede sig til Coursera, som samarbejder med førende universiteter for at tilbyde gratis online kurser til mennesker overalt.

  Ranglister

  The Hebrew University of Jerusalem er konsekvent rangeret som det øverste universitet i Israel og blandt de 100 bedste på verdensplan. Derudover blev universitetet rangeret som det øverste israelske universitet og 201-205 bedst ud af de 800 bedste institutioner i 2016-17 Times Higher Education World University Rankings, udgivet af det britiske magasin Times Higher Education. HUJI var det eneste israelske universitet, der placerede sig i verdens top 200 universiteter på ranglisten.

  The Hebrew University of Jerusalem er også blevet rangeret først i Israel og 88. globalt i Reuters Top 100 af verdens mest innovative universiteter.

  Placeringer

  • Jerusalem

   Mt. Scopus 9190501 Jerusalem, , Jerusalem

  • Rehovot

   Rehovot, Israel

   Spørgsmål