Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

Introduktion

Velkommen til Det Hebraiske Universitet

Det hebraiske universitet i Jerusalem, der blev grundlagt i 1918 og åbnet officielt i 1925, er Israels førende universitet samt dets førende forskningsinstitution. Det hebraiske universitet er rangeret internationalt blandt de 100 førende universiteter i verden og først blandt israelske universiteter. Den anerkendelse, som det hebraiske universitet har opnået, bekræfter sit ry for ekspertise og dets ledende rolle i det videnskabelige samfund. Det understreger excellence og tilbyder en bred vifte af studiemuligheder i humaniora, samfundsvidenskab, eksamensvidenskab og medicin. Universitetet tilskynder tværfaglige aktiviteter i Israel og i udlandet og fungerer som en bro mellem akademisk forskning og dens sociale og industrielle anvendelser. Det hebræiske universitet har som mål at uddanne offentligt, videnskabeligt, uddannelsesmæssigt og professionelt lederskab; bevarelse af og forskning i jødiske, kulturelle, åndelige og intellektuelle traditioner; og udvidelsen af ​​videnskabens grænser til gavn for hele menneskeheden./>

l

l
l

FAKTA:

Grundlagt i: 1918 Åbnet i: 1925 6 campuser 7 fakulteter 14 skoler 23.000 studerende 1.000 seniorfaglige medlemmer Mere end 7.000 patenter registreret 8 Nobelprisvinnere 1 Feltmedaljevinder i matematik Blandt dens grundlæggere: Albert Einstein, Martin Buber, Chaim Nahman Bialik, Chaim Weizmann Excellence Det hebraiske universitet stræber efter excellence, et integreret element i dets akademiske liv. Dens fremragende lærde har opnået imponerende gennembrud i en række discipliner, og det er blandt de allerbedste vindere af Det Europæiske Forskningsråds konkurrencedygtige tilskud til unge forskere. En tredjedel af alle konkurrencedygtige forskningsbevillinger tildelt i Israel er vundet af hebraiske universitetsforskere. Universitets akademikere offentliggør ofte i prestigefyldte videnskabelige tidsskrifter, og deres forskning har opnået fremragende priser i Israel og hele verden, herunder Nobelprisen, Fields Medaljen og Israelsprisen. De fleste ph.d.-indehavere i Israel har opnået deres grader på det hebraiske universitet, og vores alumner har nøglepositioner i den akademiske verden, den offentlige sektor og erhvervslivet.

Livet på campus

s

I Jerusalem, der er en af ​​de smukkeste byer i verden, opretholder universitetet tre campusser: Mount Scopus campus for humaniora og samfundsvidenskab; Edmond J. Safra Campus for eksakte videnskaber; og Ein Karem Campus for medicinske videnskaber. Dens andre campus er Rehovot-fakultetet for landbrug, mad, veterinærmedicin og miljøvidenskab; Veterinærhospitalet i Beit Dagan; og Interuniversitet Institut for Havforskning i Eilat. Universitetet kan prale af tre sportsfaciliteter, som er blandt de mest avancerede i landet, 11 biblioteker, 5 computercentre, 6.000 sovesale og dusinvis af elevaktivitetsgrupper med fokus på politik, samfund, miljø og meget mere.

Internationalt engagement

73413_48379_LawFaculty-157_2.jpg

Det hebraiske universitet er rangeret internationalt blandt de 100 førende universiteter i verden. Dens elev krop nummer 23.000 studerende fra Israel og 65 andre lande. Det er aktivt engageret i internationalt samarbejde om forskning og undervisning. Det har underskrevet 150 aftaler om fælles projekter med andre universiteter og 25 aftaler om udveksling af studerende med 14 lande. Dens fakultet medlemmer omfatter unge lærde, der er vendt tilbage til Israel fra avancerede studier på førende institutioner for videregående uddannelse i hele verden. Det hebræiske universitet har været førende i at skabe ændringer i verdenssamfundet inden for landbrug, miljøkvalitet og folkesundhed. Studerende fra udviklingslande har gennemført avancerede studier på det hebraiske universitet og vendt tilbage til deres hjemlande for at anvende den viden, de har opnået, og forbedre serviceniveauet til deres landsmænd. Universitetets Rothberg International School tilbyder programmer til udenlandske studerende. Blandt sine alumner er skuespillerinde Natalie Portman, journalist Thomas Friedman og tidligere amerikanske ambassadører til Israel Martin Indyk og Daniel Kurtzer.

Patenter og innovationer Den Yissum Research Development Company af det hebraiske universitet er 15th i verden i antallet af registrerede patenter. Yissum er ansvarlig for markedsføring af teknologi og videnskabelig knowhow genereret af hebraiske universitetsforskere og studerende. Til dato har den registreret over 7.000 patenter for 2.023 opfindelser, mere end 600 af disse patenter er blevet kommercialiseret, og produkter fremstillet på grundlag af patenterne sælges til over 2 milliarder dollars om året. Yissums portefølje kan prale af 72 virksomheder oprettet på baggrund af opfindelser udviklet af forskere fra hebraiske universiteter. Særligt fremragende udviklinger omfatter lægemidlerne Exelon, der anvendes til behandling af Alzheimers patienter og Doxil til brug i ovariecancer; en kirsebær tomat sort med en særlig lang og fremragende holdbarhed; og Mobileye, en "computer vision" køretøjskollisionsadvarsel og førerens sikkerhedssystem. Alle billeder af Daniel Hanoch.

Placeringer

  • Jerusalem

    The Hebrew University of Jerusalem , , Jerusalem

Spørgsmål