Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University - Department of Logistics and Maritime Studies

The Hong Kong Polytechnic University - Department of Logistics and Maritime Studies

The Hong Kong Polytechnic University - Department of Logistics and Maritime Studies

Introduktion

For at klare den hurtige udvikling af logistik i Hongkong og det kinesiske fastland med stigende efterspørgsel efter talenter, oprettede Hong Kong Polytechnic University (PolyU) officielt Institut for Logistik den 1. september 2003 efter en omorganisering, der omfattede det tidligere Department of Shipping og Transportlogistik og en del af det tidligere Institut for Ledelse.

I september 2008 tog PolyU endnu et skridt for at omdøbe instituttet til Institut for Logistik og Maritime Studier for bedre at afspejle instituttets styrker og voksende portefølje. I øjeblikket er PolyU den eneste udbyder af maritim uddannelse på tertiært niveau i Hong Kong.

Kvalitet Uddannelse

Med store specialiseringsområder i "global forsyningskæde" og "international shipping- og transportlogistik" tilbyder afdelingen omfattende og internationalt anerkendte akademiske programmer lige fra bachelor- til postgraduate niveauer. De primære mål er at pleje meget effektive logistikledere og ledere gennem udvikling af moderne undervisningsmaterialer og brug af innovative og pædagogiske metoder.

Instituttets kandidatuddannelser i Global Supply Chain Management, International Shipping and Transport Logistics og Operations Management tilbyder dybdegående viden til ledere og fagfolk på området, og de rummer en sund balance mellem akademisk teori og professionel praksis. Kandidatuddannelsen i International Shipping and Transport Logistics dækker for eksempel ikke kun maritim viden, men også praktiske emner som havnepolitik og -ledelse, søfartsret og søforsikring.

Afdelingen samarbejder også aktivt med topinstitutioner på det kinesiske fastland. Et af disse initiativer var lanceringen af dets flagskib Master of Science in Quality Management med Zhejiang University i Zhejiang. Ud fra afdelingens akademiske profil tiltrak programmet kandidater fra forskellige baggrunde, herunder bank og finans, catering og restaurant, byggeri, teknik, offentlige afdelinger, sundhedspleje, hotel, logistik, merchandising, produktion, ejendomsadministration, offentlige forsyninger, indkøb , kvalitetstest og certificering, detailhandel, turisme, handel, transport, lager og andre serviceerhverv.

Innovativ forskning

I tråd med PolyU's tradition har instituttet lagt stor vægt på innovativ forskning inden for forskellige områder, der dækker søfart, skibsfart, havne, supply chain management og transportlogistik. Det akademiske personale har været strengt engageret i forskningsaktiviteter, vidnet af det voksende antal forskningsartikler offentliggjort i akademiske tidsskrifter af høj kvalitet.

Udpegningen af nogle projekter som nicheområder af universitetet markerer yderligere instituttets ekspertise inden for forskningsidéer og -aktiviteter.

Industrielt samarbejde

Som et ekspertisecenter inden for logistik og maritim uddannelse til pleje af professionelle talenter stræber instituttet også efter at levere forsknings- og konsulentydelser til erhvervslivet. Med tæt samarbejde med industrierne, applikationen og den virkelige verden kan instituttet bringe den højeste kvalitet af undervisning, forskning og rådgivning ind i klasserne, hvilket vil bringe fordele for industrien og samfundet som helhed. Det er, hvad PolyU gør en forskel inden for logistik og maritime uddannelser.

Ranglister

Universitetsrangeringer:

#5 i Times Higher Education Young University Rankings 2022

#5 i ShanghaiRankings globale rangering af akademiske emner (GRAS) 2021: Ledelse

#6 i QS Top 50 Under 50 2022

#23 i Times Higher Education Asia University Rankings 2021

#25 i QS Asia University Rankings 2022

#66 i QS World University Rankings 2022

#91 i Times Higher Education (THE) World University Rankings 2022

Fakultetets rangeringer:

#1 i Hong Kong og #25 i verden for Business and Economics

Hong Kong Polytechnic University Faculty of Business tildelte den bedste logistikuddannelsesudbyder ved 2021 Asian Freight, Logistics and Supply Chain Awards

Afdelingsrangeringer:

#1 i maritim forskning ved det kinesiske universitet

#1 i PolyU Top 30 Worldwide Maritime School Rankings (2016-2020)

#1 i Thomson Reuters' ISI Web of Science 2019 - 2021: Forsendelsesforskningsdata

#1 i KUBS Worldwide Business Research Rankings™ - Operations Management and Management Science 2010-2019

#1 i Hong Kong og #9 i verden af The SCM Journal List™ University Rankings 2018

#2 i Hong Kong og #18 i verden af The SCM Journal List™ University Rankings 2018-2020

#14 i UTD Top 100 Business School Research World Rankings og #1 uden for USA inden for produktions- og driftsledelse i perioden 2016-2020.

Adskillige professorer fra Institut for Logistik og Maritime Studier, Hong Kong Polytechnic University er opført på top 250 personer i Business Research ifølge P-Rank 2022.

Inklusive:

#1 Ir-professor, dekan ved Handelsfakultetet, Edwin Cheng

#37 Professor Shuaian Wang

#84 Professor Kee-hung Lai (Mike Lai)

#153 Professor Chi To Ng

#200 Professor Chung Lun Li

Placeringer

  • Hung Hom

    Room M628, 6/F, Li Ka Shing Tower, , Hung Hom

Spørgsmål