Keystone logo
The Institute Of World Politics (IWP)

The Institute Of World Politics (IWP)

The Institute Of World Politics (IWP)

Introduktion

Velkommen til The Institute Of World Politics (IWP) , en uafhængig kandidatskole, der er grundlagt for at udfylde et stort nationalt behov: at levere professionel uddannelse inden for statskunst, national sikkerhed, efterretning og internationale anliggender, som ingen anden skole tilbyder, og som få mennesker erhverver undtagen gennem en hel karriere med arbejdsoplevelse.

Institut for Verdenspolitik er den eneste skole, hvis læseplan dækker alle kunsthåndværkets kunst - instrumenterne til den nationale magt. Instituttet tilbyder et doktorgradsprogram, fem MA-grader i dets kandidatuddannelsesprogram, 18 certifikater for kandidatstudier og et videreuddannelsesprogram.

I dag står Amerika og andre nationer dedikeret til at bevare en anstændig civilisation over for alvorlige trusler mod fred, sikkerhed, frihed, menneskerettigheder og velstand. At tackle disse trusler kræver ekstraordinært lederskab, der har kendskab til internationale realiteter og dygtig til at navigere i et farligt globalt strategisk miljø.

Placeringer

  • Washington

    16th Street Northwest,1521, 20036, Washington

    Spørgsmål