Keystone logo
The Interior Design School

The Interior Design School

The Interior Design School

Introduktion

Uanset om du ønsker at forfølge en karriere inden for indretning eller simpelthen ønsker at ombygge et værelse i dit eget hjem, forbliver vejledende principper det samme. The Interior Design School , der blev grundlagt i 1991 af Iris Dunbar, driver et udviklende og lydhørt studie af studiebaseret faglig uddannelse til personer, der ønsker at udforske gennem kreativ praksis. Skolens etos er at uddanne eleverne i nutidens moderne indretning og at opretholde tætte forbindelser inden for branchen og tilbyde højt personale-til-studerende forhold .

Filosofi

Undervisningen filosofi på The Interior Design School emulerer en praktiserende tegnestue og omfatter alle de færdigheder, fag, der er nødvendige for professionel praksis. Herunder frihånd til konstruktionstegninger, belysning til tekstiler og alle aspekter af interiørdesign praksis. Hvert år gennemgås kursusindholdet for at sikre, at resultatet er i overensstemmelse med industristandarderne. Undervisningsprocessen er baseret på et program af individuelle trusser, og alle dine projekter præsenteres og vurderes ved at praktisere indretningsarkitekter.

Studiet

Studiet repræsenterer en fungerende designpraksis, der gør det muligt for dig at operere i et relevant og professionelt miljø. Rummet er designet med individuelle arbejdsstationer, der nyder godt af masser af naturligt lys for at skabe et inspirerende studie . Biblioteket og foredragssalen er udstyret med omfattende design- og referencebøger, prøver, kataloger og aktuelle magasiner. Studerende læres ved hjælp af en kombination af skitsebøger, tegnebræt og Apple MacBook Pro-computere og passende software.

Beliggenhed

The Interior Design School ligger i det nordvestlige London, i Queens Park Design District inden for et blomstrende lokalsamfund, herunder caféer, delikatesseforretninger og uafhængige butikker på nærliggende Salusbury Road. Området er godt betjent af offentlig transport, i zone 2 på Bakerloo-linjen og med gode forbindelser til overlandstrainer, lokale busser og uden for overbelastningsområdet.

Placeringer

  • London

    Lonsdale Road,22, NW6 6RD, London

Programmer

Spørgsmål