Keystone logo
The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

Introduktion

Vi ønsker at uddanne vores elever til at være sikre, kompetente og uafhængige osteopater. Vi tilbyder derfor moderne kurser, der opfylder de højest mulige akademiske standarder. Vi satte stor forretning ved et godt videnskabeligt grundlag (Evidence-Based Practice - EBP). Vores studerende forventes altid at handle ud fra en bred videnskabelig viden.

Kvalitet. Innovation. Påskønnelse. Respekt. Det er det, vi står over for IAO®.

 • Kvalitet : Vi søger hele tiden måder at gøre vores kurser endnu bedre. Dagens elever spiller en stor rolle i dette: Det er dels gennem deres feedback, at vi kan forbedre kvaliteten af ​​vores tjenester.
 • Innovation : IAO® holder sig ajour med de seneste udviklinger (Evidensbaseret praksis). I årevis har vi implementeret "blandet læring" i vores læseplan. Det betyder, at vores undervisningsmetode består af en kombination af klassisk instruktion og e-learning. Derudover fortsætter vi med at søge efter måder at gøre Evidence-Based Practice-modellen endnu mere synlig i vores kurser.
 • Vurdering : Meget taknemmelighed for osteopatiens disciplin, men også for vores medarbejders, læreres og studerendes indsats.
 • Respekt : Ikke kun respekt for vores elever, vores lærere, vores assistenter og medarbejdere, men også for patienterne. Forholdet mellem osteopatet og hans / hendes patient er baseret på gensidig respekt.

Osteopatisk erhverv

IAO® fortsætter med at arbejde for at øge den osteopatiske professions faglige karakter og anerkendelsen af ​​osteopati-erhvervet i alle lande, hvor vi organiserer træning. Samarbejde med de eksisterende læger er afgørende i denne henseende.

Socialt formål

Udover vores osteopati-kurser forsøger vi også at opfylde et socialt formål. I vores klinikker i Gent og Antwerpen (Belgien) giver vi alle chancen for at nyde fordelene ved en osteopatisk behandling. I klinikkerne kan patienterne behandles gratis af vores sidsteårsstudenter, selvfølgelig altid under overvågning af en kvalificeret osteopat.

Placeringer

 • Ghent

  Kleindokkaai 3-5 , B-9000, Ghent

Programmer

  Institutionen tilbyder også:

  Spørgsmål