Keystone logo
The International Master’s in Advanced Research in Criminology International Master’s in Advanced Research in Criminology (IMARC)
The International Master’s in Advanced Research in Criminology

International Master’s in Advanced Research in Criminology (IMARC)

Rotterdam, Holland

2 Years

Engelsk

Fuldtid

30 Jun 2024

Sep 2024

EUR 2.530 / per year *

På campus

* Ikke-EØS-studerende: €9.000 om året

Introduktion

The International Master's in Advanced Research in Criminology (IMARC) er den eneste eksisterende 2-årige uddannelse i kriminologi i forskningsorienteret kriminologi med fokus på grænseoverskridelse, sikkerhed og social retfærdighed, udbudt af to forskellige universiteter i Europa. Behovet for IMARC følger af de måder, hvorpå globalisering, information og vidensstrømme ændrer kriminalitet og kriminalitetskontrol og af EU's fortsatte bestræbelser på at opbygge et fælles strafferetligt område inden for dets ydre grænser. Storstilet regulær og irregulær migration og geopolitiske konflikter inviterer til nye spørgsmål, der involverer nationale og internationale aktører og kræver fælles internationale tilgange til den aktuelle europæiske og verdensomspændende udvikling. IMARC adresserer behovet for højt kvalificerede, tværfaglige og internationalt orienterede kriminologer, der kan tilbyde originale og relevante analyser og udvikle innovative, effektive og etiske løsninger til at fremme akademisk forskning, politik og praksis.

Universiteterne involveret i programmet, Erasmus University Rotterdam (koordinator), Kriminologiafdelingen (Holland) og Gent Universitet, Institut for Kriminologi, Strafferet og Socialret (Belgien), har en rigelig, omend forskellig forsknings- og undervisningsekspertise på området af kriminologi, med særlig hensyn til grænseovergangen, sikkerhed og social retfærdighed. Programmet samler læring, forskning og praksis gennem samarbejde med veletablerede partnere, som omfatter universiteter, offentlige myndigheder, offentlige myndigheder, ikke-statslige organisationer og private virksomheder. IMARC fremmer samarbejde og dialog med organisationer og civilsamfundet, hvilket styrker programmets akademiske og samfundsmæssige relevans og letter udviklingen af tværgående færdigheder, hvilket bidrager til vores studerendes beskæftigelsesegnethed og medborgerskabsevner. IMARC omfatter innovative, interaktive undervisningsmetoder, hvor styrkerne ved både face-to-face elev-lektor-kontakt, uformel læring og sociale medier optimeres.

The study program in a nutshell

We offer:

  • Kritiske teoretiske og praktiske perspektiver på grænseoverskridelse, sikkerhed og social retfærdighed.
  • Kvalitative og kvantitative kriminologiske forskningsfærdigheder. Et år er afsat til studieordningen til at udføre forskning. På den måde opfylder uddannelsen forskningsambitionerne hos fremragende studerende, der ønsker at vokse ind i forskerstillinger.
  • Engagement i forskning og være åben for at reflektere og reagere på nye udviklinger og aktuelle diskussioner inden for kriminologi og arbejdsfeltet grænser, sikkerhed og social retfærdighed.
  • Programmet samler læring, forskning og praksis gennem samarbejde med allerede veletablerede partnere, blandt hvilke regeringer, ngo'er, virksomhedsaktører og andre universiteter bidrager til vores studerendes beskæftigelsesegnethed.
  • Deltagelse i internationale konferencer, to gange årligt med studerende fra andre universiteter (Common Sessions).
  • Du vil have mulighed for at deltage i et fælles masterprogram med særlig opmærksomhed på forskningsmobilitet og interkulturel udveksling.
  • Efter en vellykket gennemførelse af det fælles kandidatprogram vil du blive tildelt en dobbeltgrad: den nationale grad på det universitet, hvor du tilbragte mindst et semester.

Ideelle studerende

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål