Keystone logo
© The JAMD, Sarah Meltzer Golan
The Jerusalem Academy of Music and Dance

The Jerusalem Academy of Music and Dance

The Jerusalem Academy of Music and Dance

Introduktion

At identificere talent, pleje det og hjælpe med at realisere dets potentiale er, hvad The Jerusalem Academy of Music and Dance handler om. Dets 3 institutioner, konservatoriet, gymnasiet og akademiet byder hver dag velkommen til 1600 talentfulde unge mennesker, nogle starter så unge som 4 år og fortsætter til lige så gamle, som når de er klar til deres voksenkarriere. De kommer for at lære, skabe og udtrykke deres engagement i musik og dans.

JAMD er unik i at tilbyde muligheder på alle alderstrin. Internationalt anerkendte medlemmer af fakultetet arbejder ikke kun med studerende på akademiniveau, men mange er involveret i aktiviteter og optrædende grupper på konservatoriet og gymnasiet. Studerende fra akademiet kan findes, der optræder regelmæssigt i en konservatorie-/gymnasieforestilling, og yngre børn optræder på akademiet.

Professorerne og lærerne på JAMD er de bedste i Israel, og mange er aktive internationalt som højt anerkendte kunstnere i musik- og danseverdenen. JAMD fremmer internationale bånd med andre musik- og danseskoler og opmuntrer til udvekslingsprogrammer for studerende, så dets elever er opdaterede med alle nye udviklinger.

Læseplanen på JAMD er dynamisk, en blanding af akademisk undersøgelse og praktisk erhvervserfaring. Innovation er en konstant hos JAMD, der tilbyder et konstant voksende udvalg af muligheder for studier. Blandingen af kulturer i dets studieforløb afspejler de forskellige baggrunde for dets fakultet og studerende. Resultatet er en atmosfære, hvor der undervises i mellemøstlig musik, europæisk klassisk musik, jazz og barok under ét tag. Danseområdet omfatter klassisk ballet, moderne dans, improvisation og en afdeling for bevægelse og bevægelsesnotation, et felt, der har været banebrydende på JAMD.

Placeringer

  • Jerusalem District

    Jerusalem District, Israel

Spørgsmål