Keystone logo
The Mico University College

The Mico University College

The Mico University College

Introduktion

MICO UNIVERSITY COLLEGE er registreret af University Rådet for Jamaica (JCVU) at yde læreruddannelsen på kandidatniveau grad niveau. Det skal bemærkes, at dette program er godkendt af University Rådet for Jamaica (JCVU).

Graduate grader Den Mico School of kandidatstudier har mandat til at lave dynamiske bidrag til den akademiske landskab ved at producere højt kvalificerede undervisere, lederskab personale, politikere og problemløsere.

Samarbejde med Institut for Teknologiske og Uddannelsesforskning (ITER), School of kandidatstudier søger at fremme og koordinere en kvalitet virksomhed, der tilbyder graduate, avancerede graduate og professionelle programmer på studier, drive forskning og give service til offentligheden i overensstemmelse med vores mission.

I øjeblikket Skolen tilbyder fire (4) Graduate Programmer:

Master of Arts i Undervisning (MAT) Direktionen Masters i Educational Management (EMEM) (nogle kurser bliver undervist af Mona School of Business) Kandidat i Specialuddannelse M.Sc Rådgivning & Socialt Arbejde

Undervisningen & gebyrer Undervisningen er opkrævet per kredit med satser kan ændres årligt. Obligatoriske University gebyrer tilføjet for diverse poster. Studerende er forpligtet til at foretage betalinger i fuldt omfang, men en betaling plan er normalt tilgængelige i regnskabsafdelingen. Den nuværende gebyr pr kredit er $ 16,000.00 og studerende forventes at forfølge et minimum på 9 point per semester.

Adgangskrav 1.. Skal have mindst en bachelorgrad fra en akkrediteret institution og kan være et: -Trained kandidat - grad med læreruddannelse eller Pre-uddannede graduate- grad uden læreruddannelse 2. Officielle udskrifter fra alle tidligere deltaget Læreanstalter og universiteter.

  1. To breve af anbefaling: en fra en administrator eller andet personale, der kan bevidne ansøgerens præstation og holdning til arbejde. 4.. Alle andre kvalifikationer, der måtte anses for passende af University College Admissions Board. 5.. Nuværende beskæftigelse rekord. 6.. Skrevet ene side papir hensigtserklæring og redegørelse om 'Hvad det betyder at være en leder i en organisation, i denne æra. «

Ansøgningen er en vigtig del af universitetets rekord og skulle være afsluttet omhyggeligt og præcist. Ufuldstændige ansøgningsskemaer kan medføre afslag.

Ansøgere skal udfylde optagelse anvendelse, herunder en ikke-refunderbart ansøgningsgebyr på JA 700,00 dollar, der udstedes til Mico University College. Ansøgningsskemaer er tilgængelige online eller i Studenterforeningen Affairs Office.

Frist for indsendelse: Kontakt The Graduate School of Education.

Placeringer

  • Kingston

    The Mico University College 1A Marescaux Road Kingston 5 , Kingston 5, Kingston

    Spørgsmål