Keystone logo
The National University of Santiago del Estero

The National University of Santiago del Estero

The National University of Santiago del Estero

Introduktion

Vores universitet er beliggende i provinsen Santiago del Estero, hovedstaden, som er den ældste by i landet, siden den blev grundlagt i 1553, som ligger nordvest for den argentinske republik. UNSE, oprettet i 1973, forsøgte altid at tilfredsstille kravene fra det samfund, der gav anledning til det. Således er de karrierer, der blev fremhævet, dem, der sigter mod at løse problemerne i det lokale sociale miljø, orienteret mod teknologi og sociale og sundhedsmæssige problemer.

Universitetets fremkomst kom til at udfylde et følt behov i regionen, da det gav plads til generationer af unge mennesker, der ellers ikke ville have haft mulighed for at få adgang til videregående uddannelse, siden før universitetets eksistens i Santiago, de måtte rejse til nabolandene for at opnå en universitetsgrad. Det skal også nævnes, at UNSE er et offentligt, autonomt og gratis universitet.

The National University of Santiago del Estero består af fakulteter og også af skoler, institutter og afdelinger. De fire universitetsboer, også kaldet klostre, er dem, der udgør universitetet, og de er: Lærere, ikke-lærere, kandidater og studerende, der er nukleare i deres respektive repræsentative og fagforeningsorganisationer.

Universitetets centrale hovedkvarter ligger i den sydlige del af byen, mere præcist i Avenida Belgrano Sud 1912. I det findes kontorerne for rektoratet, prorektoratet, dekaner for fakulteter, administrative enheder samt klasselokaler og laboratorier til undervisningsformål og forskning. Det har også et centralt bibliotek, auditoriet, FM-radiostationen og tv-kanalen.

Der er andre UNSE-bygninger, der også tilhører de forskellige fakulteter af samme og er placeret i landdistrikter og industrielle områder, såsom El Parque Industrial og El Zanjón , der huser adskillige laboratorier, hvor forsknings- og undervisningsopgaver udføres.

Placeringer

 • Santiago del Estero

  Avenida Belgrano Sur,1912, G4200, Santiago del Estero

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål