Keystone logo
The New School

The New School

The New School

Introduktion

Om os

Oplev en ny slags universitet i New York City, hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for at udfordre konventionen og skabe positiv forandring. Vores universitet udnytter sin placering i en af ​​de mest pulserende og forskellige byer i verden. Vores kollegier omfatter Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for Social Forskning, Skolen for Offentlig Forlovelse og Parsons Paris.

Siden vores grundlæggelse i 1919 har The New School genopbygget og omdefineret grænserne for intellektuel og kreativ tænkning som et fremtrædende akademisk center. Vores strenge, flerdimensionale tilgang til uddannelse opløser vægge mellem discipliner og hjælper med at opretholde progressive sind. På vores universitet har eleverne den akademiske frihed til at forme deres unikke, individuelle stier til en kompleks og hurtigt skiftende verden.

Med ledende fakultet og verdenskendte alumner er vi forpligtet til at udvikle studerende, der vil få indflydelse på verden og løse de mest presserende sociale spørgsmål i vores tid.

Mission & Vision

The New School fremtid vil blive formet af de kerneværdier, der har defineret vores fortid: akademisk frihed, tolerance og eksperimenter.

Mission

The New School forbereder eleverne til at forstå, bidrage til og lykkes i et hurtigt skiftende samfund og dermed gøre verden til et bedre og mere retfærdigt sted. Vi vil sikre, at vores elever udvikler både de færdigheder, som en god uddannelse giver og de kompetencer, der er afgørende for succes og lederskab i den nye kreative økonomi. Vi vil også føre til at skabe praktisk og teoretisk viden, der gør det muligt for folk at forstå vores verden bedre og forbedre forholdene for lokale og globale samfund.

Vision

Vi er og vil være et universitet, hvor design og social forskning drejer sig om at studere spørgsmål i vores tid, såsom demokrati, urbanisering, teknologisk forandring, økonomisk bemyndigelse, bæredygtighed, migration og globalisering. Vi vil være det fremtrædende intellektuelle og kreative center for effektivt engagement i en verden, der i stigende grad kræver bedre designet objekter, kommunikation, systemer og organisationer for at imødekomme sociale behov.

Vores vision er i overensstemmelse med forskydninger i den globale økonomi, samfund og miljø, som animerer vores mission og vores værdier:

  • Kreativitet, innovation og et ønske om at udfordre status quo vil påvirke hvad og hvordan vi underviser og de intellektuelle ambitioner på universitetet selv.
  • Socialt engagement bør orientere elevernes akademiske oplevelser for at hjælpe dem med at blive kritisk engagerede borgere, dedikeret til at løse problemer og bidrage til det offentlige gode.
  • The New School skal favne disse principper og forny sig for at tage fat på forskydninger i den globale økonomi, samfund og miljø, der kræver enkeltpersoner til at tumle med komplekse problemer, forfølge mere flydende og fleksible karriere Pathways , og i fællesskab skabe forandring.

Uddannelsesmetode

Vi vil opfylde vores mission ved at udvide The New School arv som et ikke-traditionelt universitet og samfund, nimble og responsive til forandring, at:

  • Fokuserer på og engagerer sig i kritiske samtidsemner
  • Prioriterer menneskeheden og kulturen i design af systemer og miljøer for at forbedre den menneskelige tilstand, en tilgang, der trækker på designtænkning og den liberale, kreative og scenekunst
  • Steder samarbejder, projektbaseret læring i centrum af den uddannelsesmæssige oplevelse
  • Giver fuld fordel af vores New York City-beliggenhed og forbindelse til globale bycentre

Universitets ledelse

Fremtiden for The New School vil blive formet af de kerneværdier, der har defineret vores fortid: akademisk frihed, tolerance og eksperimentering. Vores ledelsesteam bringer denne mission til liv.

Med en forpligtelse til at yde fremragende service til studerende og fremme et stramt akademisk miljø sikrer lederne af vores universitet, at vi tilpasser og svarer på nutidige spørgsmål, skaber et mere rummeligt fællesskab og fremmer kreativitet og samarbejde mellem studerende.

Placeringer

  • New York

    the new school, , New York

Spørgsmål