Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Proofreading Academy

The Proofreading Academy

The Proofreading Academy

Introduktion

Lær at korrekturlæse som en professionel

Proofleading Academy underviser i moderne korrekturlæsningsteknikker for enhver stil af dokument. Vi viser dig, hvordan du laver perfekte dokumenter på arbejdspladsen eller endog korrekturlæsning for at leve.

Vores online kursus træner dig til:

 • Rediger forretnings-, akademiske og kreative tekster
 • Proofread effektivt ved hjælp af værktøjer, der er tilgængelige i Microsoft Word
 • Forhindre fejl, når du arbejder med forskellige standard engelske dialekter

Proofreading kursusopdeling

Du har nok forsket mange forskellige kurser. Men hvilken er den rigtige fit for dig?

Vi tilbyder interaktive, personlige og venlige undervisning fra et lille hold. Vores styrke er vores tilgængelighed og den omhu, vi tager med vores studerende. Da alle vores vejledere også startede som freelance korrekturlæsere, ved vi, hvordan det føles, og vil hjælpe dig med at tage dine første skridt som professionel korrekturlæser.

Hvis du gerne vil bestille et opkald med en af vores vejleder for at diskutere kurset eller om livet som freelancer, er vi altid glade for at tale med dig.

Her er hvad vi tilbyder i vores kursus:

 • Interaktive øvelser
 • Personlig tilbagemelding fra undervisere
 • Gratis Skype Undervisning
 • Proofreading Opgaver
 • Brugerforum
 • Et omfattende kursus
 • Arbejdsgaranti på kursusafslutning

Kursusindhold og beskrivelse

Proofleading Academy lærer moderne korrekturlæsning og redigeringsteknik til enhver situation. Uanset om du er en komplet nybegynder eller bare søger at skærpe dine korrekturlæsningsfærdigheder, kan vores kursus hjælpe dig med at realisere dit potentiale.

Fra korrigering af fejl i stavning, grammatik og tegnsætning til behandling af forskellige skrift- og referencestiler giver Proofreading Academy færdigheder, du kan bruge i dit professionelle liv, og når du skriver dine egne dokumenter. Vi dækker også, hvordan du bruger Microsoft Word effektivt.

Proofreading Academy tilbyder mindst 30 timers træning af test og praktiske øvelser sammen med adgang til en vejledningstjeneste, så vi bedre kan imødekomme dine behov (hver bruger har ret til et gratis 30-minutters Skype-opkald med en af vores vejleder) . Kurset er designet, så du kan lære i dit eget tempo i din egen tid med aktuelle moduler, herunder:

1. Redigering og korrekturlæsning: En introduktion

Et overblik over, hvad professionel redigering og korrekturlæsning indebærer.

2. Grundlæggende om Microsoft Word

En guide til brug af sporændringer og andre vigtige korrekturlæsningsværktøjer i Microsoft Word.

3. Fælles stavefejl

Sådan sporer og retter du almindelige stavefejl i dokumenter.

4. Fælles grammatikfejl

Sådan retter du grammatiske fejl i forskellige typer dokumenter.

5. Fælles punkteringsfejl

Sådan kontrolleres kommas, fuldstop og andre tegnsætningstegn korrekt.

6. Andre almindelige fejl

Sådan korrigeres fejl relateret til latin terminologi, forkortelser, tal brug og kapitalisering (blandt andet spørgsmål).

7. Korrekturlæsning i praksis: Stil

Grundlaget for redigering af et dokument for at sikre den korrekte skrivestil anvendes.

8. Proofreading i praksis: Academic Proof Reading

Et indgående kig på korrekturlæsning af akademiske dokumenter, lige fra bachelorstuder til journalartikler og ph.d.-afhandlinger.

9. Academic Proofreading: Henvisning og citater

En oversigt over de store referencersystemer, der anvendes til akademisk skrivning og de typer af fejl, som korrekturlæserne kan støde på, når de beskæftiger sig med citater og referencer.

10. Formatering i Microsoft Word

Et nøje blik på, hvordan du formaterer dokumenter i Microsoft Word, samt nogle få ekstra funktioner, der letter korrekturlæsning og redigering af dokumenter.

11. Afsluttende prøvesvurdering

En chance for at vise det, du har lært! Du vil tage to korrekturlæsningstest og en formateringstest, som du vil modtage detaljeret vejlednings feedback til. Hvis du scorer 80% eller derover, vil du straks blive tilbudt en freelance-rolle, der arbejder for Proofed Inc. Hvis ikke, får du mulighed for at tage testen igen efter et dedikeret feedbackopkald med en af vores vejleder.

Alt du skal gøre er at afslutte tilmeldingen og arbejde dig igennem hvert modul, færdiggør afslutningen af modulets korrekturlæsning og test for at gå videre til den næste (sammen med nogle mid-module øvelser og quizzer, så du kan teste dig selv på hvad du har lært som du går). Der er også en endelig korrekturlæsning i slutningen af kurset.

Efter tilmelding har du seks måneder til at gennemføre kurset (se vilkår og betingelser for yderligere information). Når du er færdig, vil du være fuldt kvalificeret til at starte redigering og korrekturlæsning dokumenter professionelt. Vi vil endda tilbyde råd om, hvordan du finder arbejde som freelance korrekturlæser!

Proofleading Academy er udviklet af Proofed Inc., et respekteret internationalt netværk af korrekturlæsere. Vi har trukket på vores kollektive erfaring som professionelle korrekturlæsere og redaktører, mens vi laver kurset, og vi mener, at det giver mere til eleverne end nogen anden korrekturlæsning og redigering af e-læringskursus i dag.

Hvis du gerne vil vide noget andet om Proofreading Academy, er du velkommen til at kontakte os.

Placeringer

 • New York

  Suite 30, 101 St Mark’s Pl, 10009, New York

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål