Keystone logo
The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Introduktion

145395_image_2020-11-20_16-42-51.png

Alt, hvad du ville høre og spørge om Skoltech i REAL-TIME. Mød med Skoltech-repræsentanter, få svar på dine spørgsmål, og vær klar til at udforske vores campus virtuelt.

Vi inviterer studerende og kandidater med STEM-baggrunde, der er interesserede i at forfølge deres kandidater eller ph.d. studier til Skoltechs online åbne døre. Du får et overblik over de tilgængelige programmer og læseplanstruktur, Skoltechs berømte fakultetsmedlemmer, karrieremuligheder, studieliv på og uden for campus og mere. Du får også detaljerne om optagelse og mulighed for at stille spørgsmål, du måtte have om ansøgningsprocessen.

Skoltechs bedste eksperter holder en tonehøjde dedikeret til deres interesseområde og hjælper dig med at blive studerende på Skoltech.

Find flere detaljer i linket her

Skoltech er et internationalt forskningsfokuseret universitet, der blev grundlagt af en gruppe verdenskendte forskere i 2011. Skoltechs læseplan fokuserer på teknologi og innovation og tilbyder kandidatuddannelser inden for 10 teknologiske discipliner. Studerende modtager streng teoretisk og praktisk træning, designer deres egne forskningsprojekter, deltager i praktikophold og får iværksætterfærdigheder på engelsk. Fakultetet består af nuværende forskere med international akkreditering og præstationer.

Skoltech integrerer traditionen med russisk videnskabelig ekspertise med den bedste praksis fra hele verden. Det kombinerer grundlæggende videnskab med iværksætteri og innovation. Denne tilgang suppleret med den internationale atmosfære, globalt anerkendte professorer og forskere fra Rusland og udlandet, perfekt udstyrede laboratorier og tæt integration til samfundet og industrien giver de studerende mulighed for at få en videregående uddannelse i verdensklasse og få brede karriere- og forretningsudsigter.

111168_TSL_3334.jpg

Ansøg til et af de 100 bedste unge universiteter i Nature Index. Skoltech tilbyder MSc og Ph.D. programmer :

 • Avanceret beregningsvidenskab
 • Avancerede fremstillingsteknologier
 • Datalogi
 • Energisystemer
 • Tingenes internet og trådløse teknologier
 • Biovidenskab
 • Materialevidenskab
 • Matematisk og teoretisk fysik
 • Petroleumsteknologi
 • Photonics og Quantum Materials
 • Rum- og teknik systemer

Hvad gør Skoltech adskilt fra andre universiteter er det ekstraordinære miljø, der vil gøre dine kandidatuddannelser en vigtig livsmilepæl:

 • Uddannelse: Forelæsninger og praktiske klasser gives af verdenskendte eksperter. Studerende kan designe deres eget træningsprogram ved at vælge fra en række kurser
 • Videnskab: Videnskab er fast integreret i uddannelsesprocessen: hver studerende gennemfører sine egne forskningsprojekter
 • Virkelig oplevelse: Vi leverer industriel fordybelse: en 8-ugers praktik hos førende industrielle virksomheder, hvor studerende omdanner deres viden og færdigheder til handling
 • Iværksætteri: Vi supplerer din akademiske uddannelse med et forretningskursus, der giver tip til, hvordan man kommercialiserer ideer og forskningsresultater
 • Mobilitet: over en tredjedel af vores studerende deltager i forskellige akademiske mobilitetsprogrammer, der arbejder som praktikanter eller forskere ved MIT, Harvard University, National University of Singapore, University of Calgary og andre førende internationale universiteter.
 • Globalt miljø: studerende fra 40 lande, professorer og forskere fra internationalt anerkendte laboratorier og universiteter. Vi underviser på engelsk.
 • Liv: Når du er indskrevet, får du mulighed for at deltage i større internationale konferencer, deltage i videnskabs- og elevkonkurrencer og arbejde på egne projekter og initiativer.
 • Studentpakke: Skoltech-studerende har ret til et månedligt stipendium fra 40.000 RUR (ca. 550 EUR) og sygesikring.

111171_TSL_2765.jpg
111172_TSL_3442.jpg

Vores kandidater forme deres egen fremtid ved at vælge mellem en række karrieremuligheder inden for industri, videnskab og forretning

 • Videnskab: Landing Ph.D. stillinger og fortsat forskning hos ledende russiske og internationale forskningsenheder
 • Industri: Landingsspecialiststillinger i forskellige brancher, der kræver grundlæggende viden om matematisk og teoretisk fysik
 • Opstart: Starte en virksomhed alene eller gennem Skolkovo innovation økosystem med sin omfattende pool af eksperter, partnere, konsulenter og investorer

Uddannelse i Skoltech er gratis. Studerende kan oprette deres individuelle læringsplaner og supplere det obligatoriske sæt discipliner ved valgfrie kurser og projekter fra ethvert felt. Forskning er en integreret del af studiet.

Charles Belina, USA: Jeg valgte at studere på Skoltech, fordi det gjorde det muligt for mig at få en uddannelse i verdensklasse, mens jeg også oplevede livet i et fremmed land. Intet andet sted kunne jeg leve ud af min drøm om at bo i udlandet i en kosmopolitisk by som Moskva, mens jeg studerede ved et topuniversitet. Skoltech tilskynder til samarbejde og teamprojekter og lærer sine studerende at gøre indflydelse; dette betyder, at du lærer, hvordan du opretter noget, som folk kan bruge.

Shreya Santra, Indien: Jeg besluttede at forfølge min kandidatuddannelse på Skoltech, da jeg fandt ud af, hvordan dette nyetablerede institut sender positive krusninger gennem det internationale videnskabelige samfund. Det erfarne fakultet og avancerede forskningsfaciliteter i Skoltech er meget tiltalende for alle ingeniørstuderende. Miljøet på Skoltech er ekstremt venligt og motiverende, og det er let for internationale studerende at tilpasse sig livet i Moskva.

Adeniyi Adebayo, Ghana: "Sind, hjerter og hænder! Skoltech hjælper dig med at genopdage ægte læring: det er oplevelsesmæssigt og engagerer dit sind i enhver forstand, inklusive hjerte og hænder. Det er en transformerende oplevelse, og jeg elskede alle dele af rejsen . "

Placeringer

 • Moscow

  Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1, 121205, Moscow

Spørgsmål