Keystone logo
The University of Edinburgh - Edinburgh Futures Institute MSc i bæredygtige lande og byer
The University of Edinburgh - Edinburgh Futures Institute

MSc i bæredygtige lande og byer

Edinburgh, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Introduktion

En ny, tværfaglig uddannelse med Edinburgh Futures Institute

Klimanødsituationen bringer en presserende bevidsthed om det indbyrdes forhold mellem jord og menneskelig udvikling. Den omfattende udnyttelse af naturlige systemer betyder, at befolkninger står over for grundlæggende udfordringer for deres fremtid.

Bæredygtige lande og byer samler mennesker, der er forpligtet til at skabe, forme og bevare bæredygtige samfund. Programmet er designet til både nyuddannede og fagfolk fra en bred vifte af baggrunde i den offentlige, private og tredje sektor.

Dette program fokuserer på jordens grundlæggende natur; hvordan det kan defineres, forstås, styres og bruges.

Programmet udstyrer eleverne med færdigheder til at påvirke og skabe robuste og bæredygtige relationer mellem lande og byer. Dette vil blive udforsket i både landlige og bymæssige miljøer, udnytte praksis for smart vækst, forståelse af planetariske grænser og fortaler for retfærdighed og lighed.

Efteruddannelse ved Edinburgh Futures Institute

Dette program er en del af en sammenkoblet portefølje af postgraduate studier i Edinburgh Futures Institute (EFI). EFI understøtter tværfaglig undervisning, læring og forskning, der er fokuseret på komplekse globale og sociale udfordringer. Vores programmer undervises alle af akademiske eksperter fra mange forskellige fagområder. Som EFI-studerende vil du udvikle kreativ, kritisk og datainformeret tænkning, der går på tværs af traditionelle faggrænser. Du får plads til at tænke dybt over spørgsmål knyttet til dine egne passioner og professionelle mål, og vil udvikle et projekt baseret på en problemstilling, som du interesserer dig for.

Ud over viden, der er specifik for dit studieområde, vil studier på EFI give dig de færdigheder og den forståelse, du har brug for for at blive en kreativ, selvsikker og kritisk borger i en verden i hurtig forandring. Disse vil omfatte:

  • kernedatafærdigheder
  • dataetik
  • evnen til at undersøge spørgsmål af globalt omfang
  • de kreative og analytiske tilgange til viden, der er afgørende for at opbygge en bedre fremtid

Du kan tilmelde dig, uanset om du allerede har kompetencer i brug og anvendelse af digitale data.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål