Keystone logo
The University of Edinburgh - School of Biological Sciences

The University of Edinburgh - School of Biological Sciences

The University of Edinburgh - School of Biological Sciences

Introduktion

Om os

Vi er en af de største biologiafdelinger i Storbritannien.

Som de moderne arvtagere af vores 400 år gamle ry for ekspertise, bidrager vores medarbejdere og studerende til et levende akademisk fællesskab, hvis visioner former morgendagens verden.

Forkanten

School of Biological Sciences er i forkant med undervisning, forskning og innovation. Uafhængige placeringer såsom Times Higher Education placerer os konsekvent blandt de 25 bedste universiteter i verden for biologiske videnskaber.

Vores lærings- og undervisningsmiljø

Vores bachelorstuderende vurderer os højt for kvaliteten af vores uddannelse. Nutidens studerende kan studere en bred vifte af emner, hvilket giver en stærk forankring i grundlæggende biologi med fleksibiliteten til at få erfaring med den seneste forskningsudvikling inden for biologisk og biomedicinsk videnskab i de senere år af deres uddannelse. Flere kurser undervises sammen med andre skoler for at give vores elever tværfaglige muligheder.

Vi tilbyder 10 innovative masteruddannelser, herunder fjernundervisning og samarbejdsprogrammer med andre forskningsorganisationer, som udvider bredden af emner, vores studerende kan studere.

Underviste kurser er støttet af vores BiologyTeaching Organization med giver akademisk og pastoral støtte. Hver studerende har en udpeget personlig akademisk vejleder.

Vores forskning

Vores elever bliver undervist af nogle af verdens førende videnskabsmænd. Vi er en af de bedste biologiafdelinger i Storbritannien for kvaliteten og virkningen af vores forskning. Mere end halvdelen af vores forskningsaktivitet blev vurderet som 'verdensledende' med hensyn til kvalitet og omfang i den britiske nationale forskningsvurdering i 2014, hvilket placerede os på tredjepladsen samlet og nummer to i Storbritannien blandt universitetsundervisningsafdelinger.

Vores forskning er fokuseret omkring fire hovedtemaer. Alle vores hovedefterforskere og deres forskningsteam bidrager til et eller flere af disse temaer.

Bæredygtighed

School of Biological Sciences er forpligtet til at bidrage til socialt ansvar og bæredygtighed ved University of Edinburgh. Skolen støtter deltagelse af forskellige hold i University Sustainability Awards. Holdene har i øjeblikket eller arbejder hen imod en pris på bronze- eller sølvniveau.

Placeringer

  • Edinburgh

    Edinburgh, Det Forenede Kongerige

    Spørgsmål