Keystone logo
© Eva Dang
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Introduktion

Skolen for historie, klassikere og arkæologi ved universitetet i Edinburgh er en af ​​de store verdenscentre for undersøgelsen af ​​den menneskelige fortid.

Skolen består af de tre fagområder Historie, Klassikere og Arkæologi sammen med Center for Studiet af Moderne Konflikter, Det Skotske Center for Diasporastudier og Center for Medieval og Renæssancestudier.


Excellence

Skolens forskningskvalitet blev vist af Research Excellence Framework 2014, da vores indsendelse til historikpanelet blev bedømt tredje i Storbritannien for antallet af 'verdensledende' og 'internationalt fremragende' forskere; Classics blev bedømt femte i Storbritannien (Elsevier REF2014 Results Analysis).


Vores samfund

Der er over 90 akademiske medarbejdere, 38 administrativt personale, 60 æresprofessorer og stipendiater, 300 kandidatstuderende og en nuværende bacheloruddannelse på 1.100 studerende, hvoraf omkring en fjerdedel er internationale studerende.

84542_UNI14.jpg


Vores bygning

Skolen for historie, klassikere og arkæologi besidder den vestlige del af den klassiske A-listede gamle medicinske bygning, der ligger ved den sydlige kant af den gamle bydel.

Designet af Edinburghs arkitekt Robert Rowand Anderson (1834-1921), Edinburgh Medical School, bygget 1876-86, og McEwan Graduation Hall, dets søster bygning, var vigtige tilføjelser til universitets campus. En konkurrence om udformningen af ​​den nye bygning blev åbnet i 1874 med seks fremtrædende arkitekter indsendt planer i stil fra gotisk til neoklassisk til modernistisk. Ti professorer i medicin og anatomi var enige om at vælge Rowand Anderson som vinder og citerede funktionalitet og æstetiske kvaliteter i hans design.

Bygningen er i den nordlige italienske renæssance stil, der indbefatter designpåvirkninger fra Venedig og Bologna, herunder rødt fliser, en corbelled trappetårn og palazzo facader. Før han sendte sin konkurrence indgang, havde Rowand Anderson taget en hvirvelvind tour af europæiske medicinske skoler, museer, paladser og kirker til inspiration. Et stort campanile- eller klokketårn samt en integreret studiehal blev udeladt på grund af budgetbegrænsninger, der reducerede den tidligere til en lille klokke på gårdspladsens nordside og McEwan Hall-projektet blev forsinket indtil 1890'erne.

I 1884 talte Anderson om hans designproces, der beskriver den populære Palladian-stil som for stiv, og den gotiske ikke passer til den videnskabelige ånd i alderen. "Jeg har gjort brug af den kunstfase, der opstod i Italien i anden halvdel af det femtende århundrede, da de store sind i dette land begyndte at briste dogma og kirkelige myndigheders bånd og var fast besluttet på at undersøge alle ting ." For Anderson og for de professorer, der valgte hans vindende design, var arkitektitekturen beregnet til at hjælpe og inspirere de studerende, lærere og forskere, der arbejdede inden for sine vægge.


Nylige renoveringer

Før skoleskolen, klassikere og arkæologi, der flyttede ind i bygningen, blev indretningen af ​​West Wing helt renoveret til en pris på 14 mio. £ mellem marts 2009 og august 2010. De store luftige værelser med udsigt over Middle Meadow Walk nu huset postgraduate studie værelser og Jim McMillan Room, et fælles rum for medarbejdere og postgraduate studerende opkaldt til ære for den tidligere skoleleder. Andre nye tilføjelser omfatter flere arkæologiske laboratorier, højteknologiske foredragsteatre, dedikerede studieområder med fold-away arbejdsstationer og boliger Skolebogsamlinger.

Et modpunkt til denne modernitet er et bredt udvalg af kunstværker og genstande fra skolens store samling, herunder statuar fra Classics cast-samlingen, arkæologiske displays og historiske dokumenter. Disse udsmykker nu mange gange, studieområder og uformelle mødelokaler i hele bygningen.

Placeringer

  • Edinburgh

    William Robertson Wing Old Medical School 4 Teviot Pl, EH8 9AG, Edinburgh

    Spørgsmål