Keystone logo
The University of Greenwich

The University of Greenwich

The University of Greenwich

Introduktion

The University of Greenwich er drevet af en grundlæggende etos om "ingen grænser". Vores grundlæggende vision er at give alle mulighed for at udforske nye muligheder, ubundet af konventionel visdom og kunstige grænser. Gennem denne tilgang tilstræber vi at inspirere til nye måder at kommunikere, forbinde og udtrykke vores personlige og kollektive identiteter.

Vi er også et af de få London-universiteter, der har alt, hvad du har brug for på ét sted. Undervisnings-, social-, sport- og opholdsrum er alle på campus eller tæt på.

Greenwich Community

Greenwich er mere end en samling af individuelle studerende og ansatte, det er et fællesskab af mennesker, der er forenet af deres passion for læring. At være medlem af universitetssamfundet giver en følelse af stolthed og et ansvar for at leve op til de høje standarder fra tidligere generationer af studerende. Det betyder også, at du stoler på, at andre hjælper dig med at blive den bedste studerende, du kan. Der er mange muligheder for at få venner, prøve nye ting og opdage, hvad du er god til, sammen med andre ligesindede. Alle er velkomne og kan finde en måde at passe ind i Greenwich.

Nyd din læring

Det er vigtigt, at du nyder at studere i Greenwich og har mulighed for at dygtiggøre dig. Vores kurser er designet i samarbejde med erhvervslivet og industrien og bruger de nyeste forskningsorienterede læseplaner. Vi vil støtte og opmuntre dig til at opnå det bedst mulige resultat.

Teknologi spiller en stor rolle i vores undervisning. Et eksempel på dette er lecture capture, som giver dig mulighed for at gense forelæsninger online og on-demand. Vores personale har ressourcerne til at gøre multimedie til en vigtig del af din læringsoplevelse.

Vi specialiserer os i emner, der forbereder dig til den næste fase af din karriere. Mange af vores studerende har eksterne mentorer og tager praktikophold for at opbygge arbejdspladsens færdigheder og erfaring værdsat af arbejdsgivere. Dette er en formel for succes, da 90% af vores kandidater begynder at arbejde eller studere videre inden for seks måneder efter at have afsluttet deres kursus (DLHE-undersøgelse 2018).

Undervist af passionerede mennesker

Vi beskæftiger velkvalificerede, eksperter undervisere, størstedelen med formelle undervisningskvalifikationer. En lang række af vores akademikere har også tidligere arbejdet i erhvervslivet eller industrien. Dette gør os i stand til at tilbyde opdaterede og brancherelevante kurser, der er akkrediteret af professionelle instanser.

Vores undervisere brænder lige så meget for at dele viden, som om deres fag. De er ideelt placeret til at hjælpe dig med at nå dit potentiale. Vores studerende bemærker ofte, hvordan vores akademikere vil gå den ekstra mil for at hjælpe dem med at udmærke sig i deres valgte emne.

Disse principper gav os en national Teaching Excellence Framework (TEF) Silver-bedømmelse i 2017 og Higher Education Academy National Teaching Fellowships til et stort antal af vores lærere.

Support Services

Vi tilbyder et omfattende udvalg af supporttjenester til alle vores studerende. Hver studerende får tildelt en personlig vejleder, som vil hjælpe dig med at guide dig gennem dine studier på Greenwich. Vores Student Academic Services-team kan hjælpe dig med at håndtere boligbehov, pengesager, rådgivning og rådgivning og handicapbehov. Greenwich Students' Union er i hjertet af universitetet og tilbyder et fremragende udvalg af sociale, sportslige og støttefunktioner til alle bachelor- og postgraduate-studerende.

Faciliteter til at forme din fremtid

Siden 2013 har vi investeret mere end £150 millioner i laboratorier, undervisningslokaler og elevfaciliteter. Dette inkluderer en ny Student Hub på Medway Campus og Dreadnought Building i Greenwich.

Dreadnought er et nyt centralt knudepunkt for alle studerendes akademiske og sociale aktiviteter. Ud over undervisnings- og computerområder finder du en café, restaurant, fitnesscenter og et koncert- og begivenhedssted. Det er her du kan lave din sociale læring, få adgang til elevtjenester, deltage i studenteraktiviteter og hænge ud med venner.

Du vil også drage fordel af fremragende studiefaciliteter, herunder førsteklasses avancerede laboratorier for naturvidenskabelige og ingeniørfag og tre campusbiblioteker med dedikerede akademiske tjenester bibliotekarer.

Fremme viden hos Greenwich

Vores forskning behandler nogle af verdens mest udfordrende problemer, fra global sundhed til offentlig sikkerhed.

Aktuelle undersøgelser omfatter myggebårne sygdomme, såsom malaria og Zika-virus, og brugen af 3D-printere til medicinske implantater. Andre projekter omfatter livreddende forskning i at evakuere vanskelige miljøer, såsom højhuse byggepladser, og forståelse af sammenhængen mellem politik og økonomi.

Denne ekspertise indgår direkte i vores undervisning. Dine klasser er informeret af banebrydende forskning og undervist af førende forskere, der selv skubber grænserne for viden.

Vi byder også den næste generation af postgraduate forskere velkommen til at udføre førende forskning ved hjælp af vores faciliteter i verdensklasse. Du vil blive støttet af et tilsynshold, der vil hjælpe dig med at udvikle færdigheder til karrierer inden for den akademiske verden, forskning og industri.

Statistik

 • Internationale studerende:

  14%

 • 00

Campus funktioner

The University of Greenwich har to London-baserede campusser og en ved Medway i Kent. Kombiner en bylivsstil med rolige omgivelser for en unik studieoplevelse.

 • Greenwich campus, London
 • Avery Hill campus, London
 • Medway campus, Kent

Om Greenwich Campus

Vores Greenwich Campus ved floden er omgivet af grønne omgivelser i Greenwich Park og ligger tæt på det centrale London.

Greenwich Campus ligger på et verdensarvssted og er beliggende i hjertet af Greenwich i det sydøstlige London. Kvarteret har en livlig atmosfære, men er væk fra byens stress og jag, hvilket gør det til det ideelle sted at studere.

Campus er omgivet af historiske vartegn samt Greenwich Park og et udvalg af barer og restauranter. Mange steder rundt omkring på campus er blevet brugt som kulisser til film, såsom Kongens tale, Les Misérables, Fire bryllupper og en begravelse og Dronningen.

Om Avery Hill Campus

Omgivet af grønne områder ligger Avery Hill Campus i Eltham i det sydøstlige London. Det har førsteklasses undervisnings- og sportsfaciliteter samt studenterboliger.

Avery Hill er den ideelle ramme for studerende, der ønsker at studere i London. Det har ikke kun en campus-universitetsstemning med undervisning og opholdsrum, men det er også kun 30 minutter med tog fra det centrale London.

Om Medway Campus

Et fremsynet universitet i historiske omgivelser. Oplev mere om studielivet og studieoplevelsen på Medway Campus i Chatham Maritime, Kent. Hvor du vælger at studere er en virkelig vigtig beslutning, og vi er glade for at byde dig velkommen til vores historiske Medway Campus i Chatham, Kent.

Medway Campus har en rig flådehistorie. Dens røde murstensbygninger var tidligere en Royal Navy-base. Nelsons flagskib HMS Victory blev bygget på Chathams historiske værft.

Campus har også fantastiske caféer og barer, inklusive dem i Pembroke og Pilkington Buildings. Et attraktivt område i piazza-stil med udendørs siddepladser er ideelt til arrangementer. Der er også masser af grønne områder med en tennisbane.

Vi tilbyder vores studerende et støttende miljø for deres studier og den hjælp, de har brug for for at sikre kandidatjob i London, det sydøstlige og længere væk.

  Indlæggelser

  Alle følgende dokumenter skal uploades til afsnittet 'Kvalifikation' i ansøgningsskemaet. Ansøgninger, der ikke har den påkrævede dokumentation, kan ikke komme i betragtning.

  1. Scannede kopier af dine certifikater og/eller transskriptioner, der opfylder adgangskravene til programmet.
  2. Se venligst vores side Ansøgning om en postgraduate forskningsgrad for adgangskravene.
  3. En scannet kopi af dit pas og opholdstilladelse(r), hvis det er relevant.
  4. Curriculum Vitae (CV), herunder navnene på to referenter (skriftlige referencer kan også gives ved hjælp af referenceformularen).
  5. Et detaljeret forskningsforslag på omkring 1.500 ord (for ansøgninger om stipendier, se venligst specifikke instruktioner i annoncen og medtag stipendiereferencen i afsnittet om personlig erklæring).
  6. Bevis på dine engelskkundskaber, for ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk. Du behøver ikke at bevise dit kendskab til engelsk, hvis du kan vise, at du er statsborger i et af følgende lande, eller hvis du har gennemført en bachelor- eller masteruddannelse i Storbritannien eller et af disse lande.

  Ansøgere, der ikke opfylder disse kriterier, skal fremlægge et IELTS-certifikat, der opnår 6,5 i hvert område, eller eller en acceptabel, påviselig ækvivalent til dette.

  Hvad sker der, efter du har indsendt din ansøgning?

  Processen for rekruttering af studerende varierer inden for fakulteterne, dog logges alle online ansøgninger i første omgang med fakultetskontoret, så hvis du har en forespørgsel, så kontakt dem i første omgang. Fakultetet/instituttet kontakter dig direkte for at aftale en samtale, hvis de ønsker at tage din ansøgning videre.

  Du får besked, hvis din ansøgning ikke bliver godkendt. Hvis du lykkes, vil du modtage et tilbud fra Postgraduate Research Admissions, med forbehold for clearing af UKVI-checks, hvor det er relevant, og fremlæggelse af bevis for, at du opfylder adgangskravene til programmet. Bemærk venligst, at rekrutteringsprocessen kan tage op til seks til otte uger. Hvis du har brug for en afgørelse tidligere på grund af en bevillingsfrist, bedes du informere fakultetet og gøre dette klart i den personlige erklæring i din ansøgningsformular.

  Adgangsproces

  Svarer for at acceptere et tilbud

  • Du skal svare på et tilbud om optagelse inden for 30 dage eller inden den angivne startdato for dit program, alt efter hvad der er tidligere. Hvis du ikke svarer, antager vi, at du ikke ønsker at acceptere tilbuddet, og tilbuddet vil blive trukket tilbage. For at bekræfte din accept af tilbuddet skal du underskrive og datere tilbuddet om optagelse og returnere det sammen med eventuelle andre påkrævede dokumenter som angivet i dit tilbudsbrev.
  • Din startdato vil være på dit tilbud om optagelse. Husk, at du skal opfylde alle vilkår i dit tilbud inden startdatoen for dit program.
  • Se venligst vores studiefinansieringssider for information om betaling af dit depositum, udlevering af et sponsorbrev og betaling af dit studieafgift.
  • Nærmere oplysninger om studieafgifter
  • Hvis du er en international studerende eller har brug for ATAS, se venligst vejledningen på vores internationale studerende sider.

  Begynder dit studie

  På din første studiedag forventes det, at du afslutter registreringen på Studentercenteret og deltager på din fakultetsintroduktion. Sene ankomster skal give postgraduate Research Admissions og deres fakultet besked om deres foreslåede ankomstdato.

  Visumkrav

  Når du laver din ansøgning om studievisum, skal du indsende nogle specifikke dokumenter for at bevise, at du opfylder kriterierne

  Indsendelse af dokumenter med din ansøgning om studievisum

  De dokumenter, du skal levere sammen med din visumansøgning, afhænger af dine forhold. Nogle dokumenter er obligatoriske, og andre skal fremlægges afhængigt af dine forhold og hvad dit CAS siger. Følgende liste skal hjælpe dig med at finde ud af, hvilke dokumenter du skal levere. Det er vigtigt at fremlægge alle de nødvendige dokumenter, da det kan medføre et visumafslag.

  Student Visa Dokument Liste

  Nuværende pas

  Et aktuelt pas eller anden gyldig rejsedokumentation.

  Kvalifikationer angivet på dit CAS.

  Alle kvalifikationer anført i dit CAS. Du skal bemærke, at hvis ingen kvalifikationer er angivet i dit CAS, er du ikke forpligtet til at give nogen.

  Engelsk sprogbevis.

  UKVI beder om bevis for dit kendskab til det engelske sprog. Universiteter kan vælge, hvordan de vurderer en studerendes viden om engelsk. Dit CAS vil bekræfte, hvordan din engelsksprogede evne er blevet vurderet af universitetet. Hvis det er blevet vurderet ved, at du har givet et certifikat eller kvalifikation, vil dette blive opført i dit CAS, og du skal fremlægge det anførte certifikat. Hvis der ikke er angivet nogen engelsksprogede kvalifikationer i dit CAS, behøver du ikke at give nogen med din ansøgning.

  Oversættelser.

  Hvis et dokument ikke er på engelsk, skal originalen ledsages af en fuld oversættelse. Oversættelsen skal indeholde:

  • Bekræftelse fra oversætteren om, at det er en nøjagtig oversættelse af det originale dokument
  • Oversættelsesfirmaets kontaktoplysninger
  • Datoen for oversættelsen

  Bevis for økonomi.

  Du skal fremlægge dokumentation for, at du har et bestemt beløb til rådighed for dig til studieafgifter og leveomkostninger i Storbritannien. Se vores information om de økonomiske krav for vejledning om, hvordan du tjekker, hvad dette beløb er.

  De typer dokumenter, du kan levere for at bevise din økonomi, er:

  • Personlige kontoudtog eller byggeselskabsudtog
  • Bankbreve
  • Officielle lånebreve
  • Officielle økonomiske sponsorbreve

  Se vores information og vejledning om økonomidokumenter på siden Demonstrer din økonomi. Bemærk venligst, at det er vigtigt at fremlægge finansieringsdokumenter, der opfylder kravene, for at undgå et visumafslag.

  Samtykkebrev fra regeringens sponsor.

  Hvis du har modtaget et officielt økonomisk sponsorat fra en regering inden for det seneste år, skal du give et brev fra denne sponsor, der bekræfter sponsorens samtykke til, at du kan ansøge om Student Visa.

  Bevis på dit forhold til din forælder eller værge.

  Hvis de midler, du viser, opbevares under en forælders navn, skal du bevise dit forhold til dine forældre. Fødselsattester eller adoptionsattester accepteres.

  Brev fra forældre/værge.

  Hvis midlerne opbevares under en forælders navn, skal du også have et brev fra dine forældre eller værge, der giver samtykke til, at du kan bruge pengene. Brevet behøver ikke at følge et strengt format, men det skal være underskrevet og dateret.

  Bevis på samtykke fra forældre eller anden værge, hvis du er under 18.

  Hvis du er under 18 år, når du starter dit studie, skal du fremsende et brev fra dine forældre eller værge samt din fødselsattest eller adoptionsattest. Kontakt os for mere information og rådgivning, hvis det er nødvendigt.

  Resultater af dine tuberkuloseprøver

  Hvis du kommer fra et land, hvor du skal tage testen. Bemærk, at hvis du har boet i et land i de sidste seks måneder, hvor TB-testen ikke er påkrævet, så behøver du ikke at give dette (hvis du har boet i Storbritannien i seks eller flere måneder, vil du ikke skal tage en TB-test.) Se UKVI-oplysningerne om TB-tests for at kontrollere, om dette gælder for dig.

  ATAS-certifikat (Academic Technology Approval Scheme Certificate).

  Dette er et certifikat, der kræves af nogle postgraduate studerende. (Det gælder ikke for studerende på bacheloruddannelser.) Du skal være opmærksom på, at det tager cirka en måned for et ATAS-certifikat at blive udstedt. Dit CAS vil bekræfte, om du har brug for et ATAS-certifikat. Se vores ATAS-oplysninger for mere vejledning.

  Stipendier og finansiering

  Vores stipendier og stipendier spænder fra stipendier til plejere og studerende med økonomisk behov til priser for postgraduate studier. Med vores EU-stipendium kan nye studerende med bopæl i EU få en reduktion af førsteårs studieafgift.

  Stipendier og stipendier 2023/24

  Indkvarteringsstipendium

  Greenwich University Accommodation Bursary for nye indenlandske/hjem studerende med en lav husstandsindkomst.

  Artificial Intelligence og Data Science Postgraduate Scholarship

  Stipendiet er et £10.000 kontant stipendium eller gebyrfritagelse for at studere MSc i Data Science og dets applikationskursus ved The University of Greenwich .

  Aziz Foundation-stipendium

  Aziz Foundation Scholarship vil dække 100% af postgraduate studieafgifter for at støtte britiske muslimer, der sigter på at studere ved The University of Greenwich .

  Plejegiverstipendium

  Care Leaver Bursary giver £1.500 om året til bachelorstuderende, der slutter sig til universitetet direkte fra den lokale myndighedspleje.

  Pendlerstipendium

  Vores pendlerstipendier støtter studerende fra husstande med lav indkomst, som står over for udfordrende rejseomkostninger til at tage på universitetet.

  David Fussey Choral Exhibition Bursary 2023/24

  David Fussey Choral Exhibition Bursary er værd £1.000 om året for studerende, der er udvalgt til at deltage The University of Greenwich Choir.

  Digital adgangsstipendium

  Nye bachelor- eller postgraduate-studerende med lav husstandsindkomst kan ansøge om økonomisk støtte til udstyr til at understøtte online læring.

  EU-stipendium

  EU-studerende hjemmehørende i EU, som har et tilbud om at studere hos os, kan få en betydelig studieafgiftsrabat for det første studieår i studieåret 2023/24.

  Madkuponer

  Hvis du oplever en uventet finanskrise og som følge heraf ikke har råd til mad, toiletartikler eller andre væsentlige ting, kan du være berettiget til at ansøge om en madkupon.

  Stort færdighedsstipendium

  Vi handler alle om STORE færdigheder! Hvis studerende deltager i vores opsøgende aktiviteter, før de slutter sig til os på universitetet, kan de være berettiget til et stipendium til en værdi af £2.000.

  Greenwich Progression Bursary

  Den nye £ 3.000 stipendie- og arbejdspraktikordning for hjemmeafgiftsbetalende studerende og alumner.

  International Hardship Fund

  Denne fond er for EU-studerende uden vedligeholdelseslån og internationale studerende, der har oplevet uventede kortsigtede omkostninger.

  International Scholarships Award

  Internationale studerende, der har et tilbud om at studere ved The University of Greenwich kan modtage en studieafgiftsrabat på op til £3.000 i det første år.

  Mister Gees Foundation-stipendium

  Dette stipendium er værd £5.000 for en kandidatstuderende, der er tilmeldt MSc Water, Waste and Environmental Engineering og kan tilbyde dig £5.000 under dine studier.

  Sygeplejerske mindesmærke Appel Bursary Buddy

  For mange studerende kan det være en vanskelig og skræmmende beslutning at søge ind på universitetet. Økonomiske barrierer kan begrænse studerendes potentiale.

  Robert Holman-stipendium

  Denne pris er værd £1.000 for nuværende studerende, der studerer regnskabs- og finanskurser fra Greenwich, Lewisham og Southwark.

  Royal Navy og Royal Marine Bursary

  Dette stipendium giver op til £3.000 om året til bachelorstuderende, der har tjent i Royal Navy eller Royal Marines, eller hvis forældre har en rekord i tjeneste.

  RPS Karen Roberts stipendium

  Denne pris er værd £5.000 for en bachelorstuderende, der er tilmeldt BA Landscape Architecture og kan tilbyde dig £5.000 i løbet af det første studieår.

  RSK-legat

  Stipendiet er et kontantstipendium på £5.000 for en førsteårs bachelorstuderende, der er tilmeldt specifikke ingeniør- og arkitekturprogrammer.

  Sir William Boremans Fond

  Hvis du er fast bosiddende i bydelen Greenwich eller Lewisham, kan du kvalificere dig til et tilskud fra Sir William Boreman's Foundation til at dække dine leveomkostninger.

  Stephen Lawrence-stipendium (arkitektur)

  Stipendiet er et kontantstipendium på £18.500 eller gebyrfritagelse for at studere arkitektur, del 2. marts på The University of Greenwich .

  Læreruddannelsesstipendier og lån

  Interesseret i at blive lærer?

  Det globale Greenwich-stipendium

  Global Mobility Team og Fees and Funding-teamet vil gerne arbejde i partnerskab for at tilbyde et dedikeret stipendium for at hjælpe studerende fra dårligt stillede baggrunde med at få adgang til studier i udlandet og praktikmuligheder.

  Greenwich-stipendiet

  Greenwich Bursary er værd £700 for nye bachelorstuderende med en lav husstandsindkomst.

  Helligdomslegatet

  Dette stipendium er til en tilbudsholder, der søger asyl eller med flygtningestatus i Det Forenede Kongerige. Det dækker undervisnings- og opholdsudgifter plus et vedligeholdelsestilskud.

  Visionær legat

  Denne pris er værd £5.000 for studerende, der har overvundet modgang, engageret sig med os under skole/højskole eller deres nuværende studier og er blevet nomineret af en lærer eller rådgiver fra deres institution.

  William Hills stipendium

  William Hills-stipendiet tilbyder seks studerende £ 2.000 hvert år i løbet af deres 4-årige MEng Mechanical Engineering-grad. Yderligere to priser er tilgængelige for to studerende i år to af deres BEng Mechanical Engineering-grad.

  Placeringer

  • London

   University of Greenwich Old Royal Naval College Park Row Greenwich London , SE10 9LS, London

  Spørgsmål