Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

Introduktion

Oversigt:

Lawsuniversitetet (ULaw) er en af Storbritanniens længst etablerede specialiserede udbydere af juridisk uddannelse. Faktisk har vi uddannet flere praktiserende advokater i Storbritannien end nogen anden.

Og med så tætte forbindelser mellem lov og forretning giver det mening at en specialist i juridisk uddannelse er godt rustet til at udvikle en fremragende handelsskole, University of Law Business School.

Med en fast fokus på praktisk læring, har vi som mål at gøre eleverne beskæftigelige og klare til at lykkes på arbejdspladsen. Vi er stolte af at skabe det rigtige læringsmiljø for at opnå dine forretningsmæssige ambitioner. Derfor har vi tilpasset teknikker anvendt på vores juridiske kurser med det formål at udvikle en engagerende specialiseret læringserfaring, der vil forberede dig til en karriere i erhvervslivet.

Fleksibelt studie:

Vi forstår, at alles omstændigheder er forskellige. Det er derfor, vi tilbyder en bred vifte af studieformer (fuldtid, deltid, på campus, online) på tværs af vores kurser for at give dig det største valg og den fleksibilitet, du behøver for at få succes med dine studier.

Vores Business School-campusser er i London Bloomsbury, Birmingham og Manchester for bachelor-kurser. Postgraduate kurser undervises på vores Birmingham, Leeds, London Moorgate og Manchester campusser. Hver af dem er et blomstrende kommercielt knudepunkt, ideelt beliggende for at give dig god adgang til spillesteder, teatre, biografer, barer og restauranter. Vores postgraduate kurser kan studeres på deltid eller fuld tid og også tilgængelige online.

Online:

Vores online-programmer vil spare dig for tid og penge på pendling til og fra campus og giver dig mulighed for at studere hvor som helst, på tværs af enheder, men du kan være forvisset om, at kurset ikke vil gå på kompromis med kvaliteten eller være mindre krævende end vores on-campus kurser.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Kursusdesign:

Med et fast fokus på praktisk læring, sigter vores Business School mod at gøre eleverne arbejdsdygtige og klar til at få succes på arbejdspladsen. Vi er stolte af at skabe det rigtige læringsmiljø, så du kan nå dine forretningsønsker. Vores tilgang til undervisning er elevstyret. Du vil blive undervist i gruppestørrelser, der fremmer et støttende læringsforhold til dine undervisere, i små workshops - afgørende for studerendes succes - med hver studerende i stand til at få adgang til deres personlige vejleder.
Vores undervisere er engagerende akademikere, der kombinerer deres passion for forretning, rigdom af branchekendskab og professionelle forretningsforbindelser for at gavne din læring både i og uden for klassemiljøet.

Karriere og beskæftigelsesegnethed:

Employability er kernen i alt, hvad vi laver på Handelshøjskolen. Vores employability-team vil give dig en-til-en-rådgivning om, hvordan du med succes kan engagere dig med forretningskontakter fra store britiske rekrutterere såsom IBM, Lloyds of London og Price Waterhouse Coopers (PwC), som du vil møde gennem events, workshops og besøg til organisationer, så du på første hånd kan se, hvordan forretninger fungerer i den virkelige verden. Vi afholder arrangementer i løbet af året, herunder gæstetalere, paneldiskussioner, masterclasses og konkurrencer. Den støtte, du vil modtage, ledet og informeret af arbejdsgiverpraksis, vil maksimere din evne til at indsende vellykkede jobansøgninger, sikre praktikpladser og finpudse dine interviewfærdigheder.

Chartered Management Institute (CMI):

Da nogle kurser på Business School er akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI), kan studerende på disse særlige kurser få automatisk gratis medlemskab i løbet af deres kursus og i et år efter afslutningen.

Fordele omfatter adgang til ManagementDirect; Storbritanniens største ledelsesbibliotek sammen med adgang til online ressourceportalen, herunder e-tidsskrifter, firma- og brancherapporter samt råd fra over 300 ansættelsesledere gennem Career Development Center.

Du får adgang til aktuelle jobfortegnelser via JobSearch-databasen og et væld af videoer, tutorials og artikler for at udvikle din karriere- og forretningsevne. Online-CMI-mentoring-samfundet består af over 120.000 medlemmer, hvor du kan matche i henhold til de færdigheder, erfaringer og branche, der er interesseret, samt finde ud af om CMI-netværksbegivenheder, som du kan deltage i.

Når du har afsluttet et af vores CMI-akkrediterede kurser, modtager du også en kvalifikation fra CMI ud over din grad.

Støttende miljø:

Vi sigter mod at støtte flere studerende fra forskellige baggrunde end nogensinde før for at nå deres karriereambitioner, hvorfor vi tilbyder en række stipendier og stipendier.

Alle studerende får mulighed for at udnytte vores faciliteter og tjenester fuldt ud. Handicap Support Service er dedikeret til at håndtere eventuelle krav, du måtte have under dine studier, herunder midlertidig assistance på grund af skade eller sygdom.

Sportsfaciliteter:

Der er mange muligheder for at komme op og få plads på alle vores campuser, hvis du vil udøve din krop såvel som dit sind. Populære aktiviteter omfatter Zumba, fodbold, netball, rugby og tennis.

Klubber og samfund:

Med en række samfund, sportshold og sociale arrangementer til rådighed på hver af vores campuser, er du forpligtet til at finde masser for at holde dig travlt og have det sjovt mellem forelæsninger. Og i starten af dit kursus kan du deltage i et samfund, en klub eller en event efter eget valg eller oprette en selv gennem Studentforeningen.

Kurser:

University of Law Business School tilbyder en række bachelor- og postgraduate-programmer på tværs af Storbritannien og online.

Mange af vores kurser er akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI), Storbritanniens eneste chartrede faglige organ, der tilbyder den højt eftertragtede Chartered Manager (CMgr) status. Ved vellykket gennemførelse af et af vores kurser får du også en kvalifikation fra CMI ud over din uddannelse.

Online Business Kurser:

Vi leverer online-læring i verdensklasse til vores postgraduate-kurser:

 • Studiemetoder til alle læringstyper: Der er en studiemetode, der passer til din stil, med e-bøger, i-Tutorials, webinarer, casestudier, flashcards, lydfiler, bevægelsesgrafik, realtime-chatrum for studerende, online-vurderinger og mere.
 • Dedikeret tutorsupport: Du vil modtage løbende support og feedback på dit arbejde fra en dedikeret programlærer gennem hele dit kursus.

Adgangskrav og gebyrer:

Indgangskrav og gebyrer varierer efter kursus - for mere information om adgangskrav, gebyrer, finansieringsmuligheder og, stipendier og stipendier, kan du besøge University of Law's websted.

Internationale studerende:

Du deltager studerende fra over 120 forskellige nationaliteter, som bidrager til et blomstrende internationalt samfund i alle ULaw-campuser.

Vi har et team til support for studerende, der er her for at give velfærdsrelateret rådgivning og vejledning.

Oplysninger om Visa krav findes på Juridisk Universitet hjemmeside.

Indkvartering:

For vores bachelorstuderende har vi arrangeret indkvartering med specialiserede britiske studentboliger, for at sikre, at du har et behageligt sted at bo, mens du studerer hos os. Indkvartering er normalt i delte lejligheder eller i nogle tilfælde selvstændige studioer.

For bachelorstuderende garanterer vi dig et tilbud om overnatning i det første år af din uddannelse, hvis du har accepteret os som dit faste valg og ansøgt om indkvartering senest den 30. marts i indrejseåret* (* T & Cs gælder, detaljer om The Juridisk Universitets websted, Undergraduate Accommodation side).

Hvis du vælger en campus borte fra hjemmet, kan vores boligdatabase hjælpe dig med at finde et sted at bo med mulighed for at finde private lejemål eller fælles indkvartering med andre ULaw-studerende.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Åbne dage og begivenheder:

Vores åbne dage er en fantastisk måde at finde ud af om vores Business kurser, tjek vores faciliteter og møde vores vejledere og nuværende studerende. Der vil være samtaler, smagssessioner og ture, og du får mulighed for at stille dine spørgsmål. Vi vil gøre din dag så interessant og interaktiv som muligt.

Hvis du ikke kan nå et af vores Open Days på campus, så tilbyder vi fra tid til anden også Virtual Open Days til vores kurser – så du stadig har mulighed for at finde ud af, hvordan det er at studere på University of Law Business School, og stil dine spørgsmål online.

University of Law Business School placeringer:

Kurser tilgængelige varierer efter sted. Yderligere oplysninger om vores placeringer findes på Juridisk Universitets hjemmeside, Steder side.

Placeringer

 • London

  The University of Law 14 Store Street, WC1E 7DE, London

  • Leeds

   The University of Law 15-16 Park Row, LS1 5HD, Leeds

   • Manchester

    The University of Law 2 New York Street, M1 4HJ, Manchester

    • Birmingham

     The University of Law 133 Great Hampton Street, , Birmingham

     • London

      London, Det Forenede Kongerige

      • Nottingham

       Nottingham, Det Forenede Kongerige

       Spørgsmål