Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate Kandidatprojektledelse med professionel praksis
The University of Law Business School Postgraduate

Kandidatprojektledelse med professionel praksis

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

På campus

* indenlandske studerende - London: £13.050 / uden for London: £12.450 | ikke-indenlandske studerende - London / uden for London: £18.700

Introduktion

Vores nye MSc Project Management with Professional Practice-kursus er en 2-årig fuldtids business masteruddannelse. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Project Management, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Projektledelse kandidatgraden fokuserer stærkt på beskæftigelsesegnethed og giver de studerende viden og forståelse af de vigtigste aspekter af projektledelse. Med en state-of-the-art blanding af rammer, værktøjer og teknikker implementerer vi eksempler fra den virkelige verden og en praksisorienteret læringstilgang for at sikre, at eleverne får de faglige færdigheder, de har brug for for at udmærke sig. Uanset om en stilling i en organisation eller starter egen virksomhed som freelance projektleder.

Dette kursus er akkrediteret af The Chartered Management Institute, så efter vellykket gennemførelse af kurset har du mulighed for at ansøge om et CMI Level 7 Diploma i Strategic Management and Leadership samt din grad.

Kursus krav

  • 2:2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale studerende kræver desuden et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

september 2024 - juni 2025

Indenlandske studerende

  • London: £13.050
  • Uden for London: £12.450

Internationale (udenlandske) studerende

  • London: £20.350
  • Uden for London: £18.700

Karrierevej

Projektledelse.

Om skolen

Spørgsmål