Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Corporate Financial Management med professionel praksis
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Corporate Financial Management med professionel praksis

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

På campus

* indenlandske studerende - London: £13.050 / uden for London: £12.450 | ikke-indenlandske studerende - London / uden for London: £18.700

Introduktion

Vores nye MSc Corporate Financial Management med professionel praksis er et 2-årigt fuldtids business masterprogram. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Corporate Financial Management, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

MSc Corporate Financial Management er designet til dem, der ønsker at forfølge, avancere eller skifte til en karriere inden for virksomheds- eller virksomhedsfinansiering, vores business masterkursus har et stærkt fokus på at maksimere din fremtidige beskæftigelsesegnethed. Kursusmodulerne er opbygget med vægt på at imødekomme industriens behov, samtidig med at de giver dig mulighed for at udvikle dine faglige færdigheder. Hvis du har en numerisk baggrund og interesse for at udvikle dybdegående specialistviden og forståelse for nøgleaspekterne af virksomheders økonomistyring, er dette kurset for dig.

Kursus krav

  • 2:2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale studerende kræver desuden et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

september 2024 - juni 2025

Indenlandske studerende

  • London: £13.050
  • Uden for London: £12.450

Internationale (udenlandske) studerende

  • London: £20.350
  • Uden for London: £18.700

Karrierevej

Økonomistyring.

Om skolen

Spørgsmål