Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Corporate Governance med selskabsret med professionel praksis
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Corporate Governance med selskabsret med professionel praksis

London, Det Forenede Kongerige

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

På campus

* indenlandske studerende - London: £13.050 / uden for London: £12.450 | ikke-indenlandske studerende - London / uden for London: £18.700

Introduktion

Vores nye MSc Corporate Governance med selskabsret med professionel praksis er en 2-årig fuldtids business masteruddannelse. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Corporate Governance med Selskabsret, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Business Master-kurset i Corporate Governance med selskabsret vil hjælpe dig med at tage din karriere til næste niveau. Organisationer bliver i stigende grad holdt ansvarlige for deres forretningsbeslutninger, og der er et stadigt voksende fokus på etisk adfærd og virksomhedernes sociale ansvar (CSR).

Igennem dette kursus vil du udvikle dine faglige færdigheder og udforske de vigtigste begreber inden for corporate governance og selskabsretlige rammer med fokus på forretningsetik og de etiske og juridiske dilemmaer omkring forretningsbeslutningstagning.

Kursus krav

  • 2:2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale studerende kræver desuden et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

september 2024 - juni 2025

Indenlandske studerende

  • London: £13.050
  • Uden for London: £12.450

Internationale (udenlandske) studerende

  • London: £20.350
  • Uden for London: £18.700

Karrierevej

Virksomhedsledelseslov.

Om skolen

Spørgsmål