Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Cyber ​​Security Management med professionel praksis
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Cyber ​​Security Management med professionel praksis

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

På campus

* indenlandske studerende - London: £13.050 / uden for London: £12.450 | ikke-indenlandske studerende - London / uden for London: £18.700

Introduktion

Vores nye MSc Cyber ​​Security Management med Professional Practice-kursus er en 2-årig fuldtids business masteruddannelse. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Cyber ​​Security Management, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Cyber ​​Security postgraduate grad er designet til at udstyre forretningsfolk med en dyb forståelse af kerneaspekterne af cybersikkerhed i vores nuværende, hurtigt udviklende, teknologiske landskab. Især vil dette program give færdigheder og forståelse for karriereudvikling inden for cybersikkerhedsdatavidenskabsstyring eller enhver ledelsesrolle, hvor vurdering af risiko og analyse af data spiller en væsentlig rolle. Efter afslutningen af ​​dette kursus vil du have viden og færdigheder til at tage din karriere til et seniorniveau og maksimere din fremtidige indtjening.

Dette kursus er akkrediteret af The Chartered Management Institute, så efter vellykket gennemførelse af kurset har du mulighed for at ansøge om et CMI Level 7 Diploma i Strategic Management and Leadership samt din grad.

Kursus krav

  • 2:2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale studerende kræver desuden et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

september 2024 - juni 2025

Indenlandske studerende

  • London: £13.050
  • Uden for London: £12.450

Internationale (udenlandske) studerende

  • London: £20.350
  • Uden for London: £18.700

Karrierevej

Cybersikkerhed.

Om skolen

Spørgsmål