Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Human Resources med ansættelsesret med professionel praksis
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Human Resources med ansættelsesret med professionel praksis

London, Det Forenede Kongerige

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

På campus

* indenlandske studerende - London: £13.050 / uden for London: £12.450 | ikke-indenlandske studerende - London / uden for London: £18.700

Introduktion

Vores nye MSc Human Resources med ansættelsesret med professionel praksis er en 2-årig fuldtids business masteruddannelse. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Human Resources med ansættelsesret, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Den CIPD-akkrediterede virksomhedsmaster i menneskelige ressourcer med ansættelsesret vil give dig en bred forståelse af de vigtigste begreber inden for menneskelig ressourcestyring, samtidig med at du kan specialisere dig i de juridiske aspekter af HR-ledelse og beskæftigelse, hvilket giver dig en konkurrencefordel i arbejdsmarkedet. Struktureret med vægt på at imødekomme industriens udviklingsbehov og med et stærkt fokus på din fremtidige beskæftigelsesegnethed, vil du efter afslutningen af ​​dette kursus være godt rustet til at tage din karriere til et seniorniveau.

Dette kursus er akkrediteret af både The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) og The Chartered Management Institute (CMI). Det betyder, at du efter endt uddannelse har mulighed for at ansøge om en CIPD-certificering og et CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership.

Kursus krav

  • 2:2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale studerende kræver desuden et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

september 2024 - juni 2025

Indenlandske studerende

  • London: £13.050
  • Uden for London: £12.450

Internationale (udenlandske) studerende

  • London: £20.350
  • Uden for London: £18.700

Karrierevej

Lov om erhvervsressourcer.

Om skolen

Spørgsmål