Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Ledelse og Human Resource Management med professionel praksis
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Ledelse og Human Resource Management med professionel praksis

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

På campus

* indenlandske studerende - London: £13.050 / uden for London: £12.450 | ikke-indenlandske studerende - London / uden for London: £18.700

Introduktion

Vores nye MSc Lederskab og Human Resource Management med professionel praksis er en 2-årig fuldtids business masteruddannelse. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Leadership and Human Resource Management, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Den CIPD-akkrediterede MSc i Lederskab og Human Resource Management er designet til at give dig mulighed for at forberede, eller fremskridt, din karriere inden for ledelse eller forretningsrelateret HR-ledelse. Vores praktisk fokuserede moduler vil give dig en dybde af viden inden for Human Resource Management og samtidig bevare et stærkt fokus på din beskæftigelsesegnethed og sikre, at du udvikler de nøgleoverførbare færdigheder, der ønskes af mange arbejdsgivere.

Dette program er udviklet med vægt på at imødekomme industriens udviklingsbehov og er akkrediteret af både The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) og The Chartered Management Institute (CMI). Det betyder, at du efter endt uddannelse har mulighed for at ansøge om en CIPD-certificering og et CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership.

Kursus krav

  • 2:2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale studerende kræver desuden et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

september 2024 - juni 2025

Indenlandske studerende

  • London: £13.050
  • Uden for London: £12.450

Internationale (udenlandske) studerende

  • London: £20.350
  • Uden for London: £18.700

Karrierevej

Forretningsledelse og ledelse.

Om skolen

Spørgsmål