Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Marketing med professionel praksis
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Marketing med professionel praksis

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

På campus

* indenlandske studerende - London: £13.050 / uden for London: £12.450 | ikke-indenlandske studerende - London / uden for London: £18.700

Introduktion

Vores nye MSc Marketing med Professionel Praksis kursus er en 2-årig fuldtids business masteruddannelse. Ved at dele det første år af studiet med den 1-årige MSc Marketing, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Vores CIM (Chartered Institute of Marketing) akkrediterede MSc Marketing-grad er designet med vægt på de mest banebrydende marketingkanaler, koncepter og udviklinger i nutidens hurtige og stadigt skiftende verden af ​​marketing. Ved at dække emner som sociale medier, dataanalyse og digitale teknologier, vil du efter eksamen være godt rustet til at rykke op i en marketingrolle på seniorniveau.

Dette kursus er også akkrediteret af The Chartered Management Institute, så efter vellykket gennemførelse af kurset har du mulighed for at ansøge om et CMI Level 7 Diploma i Strategic Management and Leadership samt din grad. Dette kursus tilbydes også som en 'akkrediteret grad' af Chartered Institute of Marketing (CiM), hvilket betyder, at studerende kan opnå industri-industri-anerkendte nationer i et accelereret tempo.

Kursus krav

  • 2:2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale studerende kræver desuden et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

september 2024 - juni 2025

Indenlandske studerende

  • London: £13.050
  • Uden for London: £12.450

Internationale (udenlandske) studerende

  • London: £20.350
  • Uden for London: £18.700

Karrierevej

Marketing.

Om skolen

Spørgsmål