Keystone logo
The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

Introduktion

University of Manchester er blevet rangeret som det 27. bedste universitet i verden (3. år i træk), det 8. bedste i Europa og det 6. bedste i Storbritannien inden 2021 QS World University Ranking. I henhold til 2020 Academic Ranking of World Universities har vi rangeret den 5. i Storbritannien og den 36. globalt for akademisk prestige og innovativ forskning, der inspirerer virksomhedsledere. I Reuters Top 100 mest innovative universiteter i 2018 var vi top 3 og 10 i henholdsvis Storbritannien og Europa. University of Manchester er blevet udnævnt til det mest målrettede universitet af Storbritanniens 100 bedste arbejdsgivere i tre på hinanden følgende år, ifølge The Graduate Market i 2021.

I årenes løb har University of Manchester plejet 25 nobelpristagere. To forskere, der opdagede grafen, blev tildelt Nobelprisen i fysik i år 2010. Vores uovertrufne fodaftryk spænder over Manchester, Hong Kong, Dubai, Singapore, Shanghai og São Paolo i Brasilien. Disse fysiske centre understøtter elevernes læring ved at kombinere ansigt til ansigt og online aktiviteter. De er med til løbende at vokse vores globale netværk af næsten 500.000 alumner i 190 lande.

Alliance Manchester Business School (AMBS) ved University of Manchester blev grundlagt i 1965 og er en af verdens førende handelshøjskoler. AMBS er også inkluderet på de bedste 1% handelsskoler i verden, der har opnået tredobbelt akkreditering fra AACSB International, AMBA og EQUIS, og Financial Times rangerede vores MBA som 4. i Storbritannien, 10. i Europa og 30. på globalt plan i 2021. Vi blev også rangeret som den 7. bedste Business School i Storbritannien og 18. i Europa ved 2019-2020 Bloomberg Ranking.

Med et særligt fokus på Asien åbnede University of Manchester sit første internationale center i Hong Kong i 1992 og har tilbudt toplederuddannelse til globale ledere i Østasien, herunder Hong Kong, Japan, Sydkorea, Taiwan, Sydkina og Macau i næsten 30 år.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Causeway Bay

  33/F Lee Garden One, 33 Hysan Avenue,, , Causeway Bay

 • Seoul

  Seoul, Sydkorea

  • Taipei

   Taipei, Taiwan

   • Tokyo

    Tokyo, Japan

    Programmer

    Spørgsmål